Най - вълнуващия въпрос зимно време.
benimm8808 - специалист
nedelchonecev написа:
Колеги много ви моля ако някой има заводските настройки на бърнит 23 кв със стария контролер да ги изпрати и също така ако има технически инструкции.
dechinecev@gmail.com
Имаш Е-mail колега.
Маци - специалист
Здравеите....имам един проблем по време на работа на камината ми изписва аларма 5 няма пламък кошничката за пелетите е празна а бункера ми е пълен ???камината е изчистена....поздрави
nedelchonecev - специалист
benimm8808 написа:
nedelchonecev написа:
Колеги много ви моля ако някой има заводските настройки на бърнит 23 кв със стария контролер да ги изпрати и също така ако има технически инструкции.
dechinecev@gmail.com
Имаш Е-mail колега.
Благодаря! Желая ти всичко хубаво!
Колеги, много ви моля, ако някой има инструкцията за инсталатори за пелетна камина с водна риза бърнит 15 кв със стария контролер да ми ги изпрати на емейл: pepopv@abv.bg
Благодаря предварително
pepopv написа:
Колеги, много ви моля, ако някой има инструкцията за инсталатори за пелетна камина с водна риза бърнит 15 кв със стария контролер да ми ги изпрати на емейл: pepopv@abv.bg
Благодаря предварително
готово
Маци написа:
Здравеите....имам един проблем по време на работа на камината ми изписва аларма 5 няма пламък кошничката за пелетите е празна а бункера ми е пълен ???камината е изчистена....поздрави
колега някаде в менюто имаше опция да включиш пълнене за 90 секунди, незнам с каква цел е но ако искаш мога да проверя точно в кое меню е и да пробваш така
bondo77 - напреднал
bondo77 написа:
benimm8808 написа:
bondo77 написа:
колеги,кои параметри да променя за да не влиза толкова често в охлаждащ режим.
Напиши точно какво се случва за да добием престава,защо влиза толкоеа често в wait cooling.
В повечето случай,малко инсталирана мощност на радиаторите или завишени настройки на пелетите.
най вероятно от завишени настройки на пелетите.сега горя други пелети с предишните не правеше така.настройките ми са;load pellet-6,coclea power1 0.6 , coclea power2 0.8 , coclea power3 1.2 ,coclea powar4 1.6
и по време на модулация пламъка е по голям
Здрашейте колеги !
Имам пелетна камина бърнит комфорт 23 от 4 години.Нямах никакви проблеми до тази година.Проблемът ми е с датчика за стайна температура - постоянно си мени температурата ту с 0,5 градуса, ту с 1-2 градуса надолу- нагоре.Смених датчика, но проблема продължава не знам какво да правя.Някой ако е имал подобен проблем нека сподели решението на проблема, ще съм много благодарен.Сега се пуска през 10 мин за малко и пак гасне веднага само горя излишно пелети. :x
Маци - специалист
nedelchonecev написа:
Маци написа:
колега някаде в менюто имаше опция да включиш пълнене за 90 секунди, незнам с каква цел е но ако искаш мога да проверя точно в кое меню е и да пробваш така
колега благодаря за отговора ....говорих с инсталатора за този проблем и ми каза че и друг път се е сблъсквал с такъв проблем и че това се получава от 2 неща :...липса на въздух в помещението или силен вятър които променя налягането в комина и пресостата отчита че има промяна в налягането на камината и спира камината ....проблем с въздуха нямам така че предполагам при мен е втория вариант и сега обмислям да слагам шапка на комина
Колеги да питаюм също Bwoler power òt 0 1 2 3 4 5 i auto какво оправляват

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: