imam laptop.polzvam internet no ne pla6tam.napravix si imail adres no kato vliaza v niakoi sait i iskam da mi ispra6tat otgovor ne polu4avam.za6to
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
9 мнения в "problem"
rendo
- специалист
Еййй майката си трака с тея лаптопи сума ти кокошкари се навъдиха ейййй начи зор да крадем от на комшията рутера....... тцтцтцц
Ако става дума за пращане щот не е много ясно
Ако използваш OutLook трябва да въведеш правилен OutGoing Mail Server или както ще го срешнеш SMTP Server който трябва да знаеш от доставчика - ако не те е срам отиди да питаш комшията
А ако ти им пращаш и те получават а не могат да ти отговорят проблема е в домейна в който ти е пощата
Ако става дума за пращане щот не е много ясно
Ако използваш OutLook трябва да въведеш правилен OutGoing Mail Server или както ще го срешнеш SMTP Server който трябва да знаеш от доставчика - ако не те е срам отиди да питаш комшията
А ако ти им пращаш и те получават а не могат да ти отговорят проблема е в домейна в който ти е пощата
mitko414
- специалист
Ето за кирилицата: http://free.hit.bg/injinera/na4alo.htm.
За проблема, ако искаш смислен отговор, опиши си по-подробно, например:
"napravix si imail adres" - Къде?
"no kato vliaza v niakoi sait" - В кой сайт "влизаш"?
"i iskam da mi ispra6tat otgovor ne polu4avam." - За какво да ти изпращат отговор?
P. S. В този форум "влизат" много майстори, но много малко врачки.
За проблема, ако искаш смислен отговор, опиши си по-подробно, например:
"napravix si imail adres" - Къде?
"no kato vliaza v niakoi sait" - В кой сайт "влизаш"?
"i iskam da mi ispra6tat otgovor ne polu4avam." - За какво да ти изпращат отговор?
P. S. В този форум "влизат" много майстори, но много малко врачки.
Wishmaster-ruse
- специалист
Привет на всички
Имам проблем с Лаптоп ASUS F5R-AP078-B проблема е следния при транспортиране с лек автомобил е бил притиснат и е получил и сътресения от изкривена джанта в дупка.
И сега не иска да работи на захранването си и не иска да зареди батерията захранването си работи подава ги 19v но лаптопа нито свети нито нищо.
Ако сте имали подобен проблем ще се радвам да помогнете.
По време на път Лаптопа беше в куфар не вярвам да е получил голямо сътресение или посукване че да направи студена спойка.
Имам проблем с Лаптоп ASUS F5R-AP078-B проблема е следния при транспортиране с лек автомобил е бил притиснат и е получил и сътресения от изкривена джанта в дупка.
И сега не иска да работи на захранването си и не иска да зареди батерията захранването си работи подава ги 19v но лаптопа нито свети нито нищо.
Ако сте имали подобен проблем ще се радвам да помогнете.
По време на път Лаптопа беше в куфар не вярвам да е получил голямо сътресение или посукване че да направи студена спойка.

Johny
- майстор
osa написа:imam laptop.polzvam internet no ne pla6tam.napravix si imail adres no kato vliaza v niakoi sait i iskam da mi ispra6tat otgovor ne polu4avam.za6toНай-простото е да си регистрираш е-майл, на друго място, например в hotmail.com, където имам адрес от 10години и нямам никакви забележки. Другото което можеш да направиш - напиши писмо до себе си и виж дали ще има резултат. Това с плащането повече не го разправяй, щом като имаш връзка с Интернет, трябва всичко да е ОК.
Wishmaster-ruse
Твоят проблем не смятам, че може да се реши дистанционно. Може да мериш напрежение, но трябва да е под товар, за да е вярно. Може да е повредено гнездото /букса/, да се е прекъснала писта и ред други варианти.
Wishmaster-ruse
- специалист
Захранването е проверено с авто CD диска работи с него.
Проверих и буксата влиза вътре захранването има на места по платката към батерията отива само 2,2 волта но платката е многослойна и в това е проблема според мен и не мога да проследя всичко.Много трудно се следят пистите а след първите два чипа след буксата направо и идея си нямам къде отива тока.
Проверих и буксата влиза вътре захранването има на места по платката към батерията отива само 2,2 волта но платката е многослойна и в това е проблема според мен и не мога да проследя всичко.Много трудно се следят пистите а след първите два чипа след буксата направо и идея си нямам къде отива тока.
Тема "problem" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература