Stoychev70 написа:Здравейте,И аз имах същия проблем с препълнена кошница при това след като смених пелетите с тазгодишните...Потърси мнения в темата за настройките за Аурига и на първо време ги сравни с твоите и промени настройките по някой от работещите моддели след което я донастрой спрямо качеството на твоите пелети. Аз съм с АЛба...
имам Аурига 25 kW. Настроил съм я да пали в 5.30 и да гаси в 23.30. За втори път, обаче не пали сутринта, а когато отида да видя какво става виждам следното - горивната камера е пълна с незапалени пелети и камината индицира аларма за липса на гориво (най-дясно горе на контролера). След като почистя пелетите и стартирам - пали нормално и работи.
Моля за мнения и идеи на какво може да се дължи това?
silent написа:Колега, сигурен ли си, че не си пипал по настройките за запалване (пар от 0 до 9), или да си сменил вида на пелети. Само от задавен на час за запалване няма как да стане, няма логика. Току що я нагласих да изключи в 23:50 и да запали в 4:30 ч. Утре ще пиша какво се е случило при мен.Stoychev70 написа:Здравейте,И аз имах същия проблем с препълнена кошница при това след като смених пелетите с тазгодишните...Потърси мнения в темата за настройките за Аурига и на първо време ги сравни с твоите и промени настройките по някой от работещите моддели след което я донастрой спрямо качеството на твоите пелети. Аз съм с АЛба...
имам Аурига 25 kW. Настроил съм я да пали в 5.30 и да гаси в 23.30. За втори път, обаче не пали сутринта, а когато отида да видя какво става виждам следното - горивната камера е пълна с незапалени пелети и камината индицира аларма за липса на гориво (най-дясно горе на контролера). След като почистя пелетите и стартирам - пали нормално и работи.
Моля за мнения и идеи на какво може да се дължи това?