Аз съм със стаен термостат и съм много доволен. Според мен дава икономия особено сега в това време където ту има слънце ту няма
Къщата ми е на два етажа и навсякъде е равномерна температурата.

phantom_ написа:Аз съм със стаен термостат и съм много доволен. Според мен дава икономия особено сега в това време където ту има слънце ту нямаПоздравления!Къщата ми е на два етажа и навсякъде е равномерна температурата.
phantom_ написа:Аз съм със стаен термостат и съм много доволен. Според мен дава икономия особено сега в това време където ту има слънце ту нямаИ у нас е така, стайния термостат е нагласен понеделник до петък на 4 зони, събота и неделя на 2 зони, между 21 и 24.5 градуса. Последните 2 седмици горелката е работила само рано сутрин за около 2-3 часа, да вдигне от 21 до 23 градуса, и после вечер от 5 до към 9-10 часа, вдига до 24.5 градуса. Постоянна температура в цялата къща между 21 и 24 градуса. Също двуетажна къща, с термоглави на 2/3 радиатори - спалня на първия етаж на 3, спални на втори етаж на 4 или 5. Хол и кухня, където е и стайния термостат - без термоглава. Коридори - също.Къщата ми е на два етажа и навсякъде е равномерна температурата.
Трифон П.Трифонов написа: Всеки 4ти ден съм на дежурство и тогава е Голямата Економия.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: