• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 228
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Пробвал ли си как работи с термостата на камината .
bmahob - майстор
Един комшия с екоспар си удължи т датчика на камината....
kaptagona - специалист
bmahob написа:
Един комшия с екоспар си удължи т датчика на камината....
трябва 10 метра кабел.а безжичния ако не е много скъп би трябвало да е по добре.
kaptagona - специалист
filmatoplo написа:
Пробвал ли си как работи с термостата на камината .
пробвах обаче камината е в кухнята.и като я настроя на 28 градуса тя си седи на 27 но сваля градусите на водата а в най далечната стая остава малко по студено.и ако имам безжичен ще го сложа в тая стая да гони там 25градуса. а в другите стаи ако е много топло ще намаля термоглавите.затова питам дали не са много скъпи по хубавите.
filmatoplo - майстор
Няма ли начин датчика да иде до там ,ако не може аз ползвам стайните безжични термостати модел Салус .има два по евтини модела единия може да задаваш дневна и нощна температура ,а втория може да задаваш по няколко различни температури .ти ще ги видиш от тъпия таблет не мога да ти кача снимки че нещо малкия задръстил паметта с игри :lol: .
kaptagona - специалист
filmatoplo написа:
Няма ли начин датчика да иде до там ,ако не може аз ползвам стайните безжични термостати модел Салус .има два по евтини модела единия може да задаваш дневна и нощна температура ,а втория може да задаваш по няколко различни температури .ти ще ги видиш от тъпия таблет не мога да ти кача снимки че нещо малкия задръстил паметта с игри :lol: .
няма. трябва 10-15 метра кабелче. тези за които казваш вършат ли работа за алфа плам15.
filmatoplo - майстор
Има ли къде в камината да се свърже стаен термостат ,предполагам трябва и отметка в менюто ,не съм си играл с Алфаплам.
kaptagona - специалист
[quote="filmatoplo"]Има ли къде в камината да се свърже стаен термостат ,предполагам трябва и отметка в менюто ,не съм си играл с иАлфаплам.[/има 3 опции 1-темп на стаен терм. 2 темп на водата. и 3 маиче е за беззжичен.
bmahob - майстор
Не трябва да отвориш управлението и там има оставени изводи за термостат......
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 228

Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: