Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Шопе, мислих и над покрива да е, но трябва кутия, завет да му е.
По лесно ми беше да разбия комина, розетка, преход, регулатор.
Staio1 - специалист
Ето, че се оказва, че и ние с Торч имаме алтернативно гориво. Взех един чувал костилки от череши от приятел за проба. Още са реко влажни и за това ги запали от мтория опит, но мисля че горят добре и изгарят напълно. Момчето ми каза че ги е взело от някакэв завод, но не разбрах ночно в кой град, за 500лв. 12 тона. :partyman:
https://youtu.be/VNMurlkIimI
Emoooo - специалист
Браво бе. И колко се оказха калориите ми е много интересно. =D>
fbr - майстор
Къде ги съхранявате тия колосални количества горива бре.
Staio1 - специалист
Колега не те разбрах, ако питаш за калоричността им в интернет ги дават в порядъка на 3600-4000 kcal. Така ги и въведох в контролера 4000. Горят си не по-зле от дървесните пелети. Пепелта е сива, като от цигара котела е сив. В скарата няма остатъци, но утре ще го разгледам по-обстойно, че трябваше да ходя на работа и не остана време днес.
шоп - майстор
fbr написа:
ти осигури материяла аз и 1200 тона има къде да ги съхраня:-)
Emoooo - специалист
Ако това е истината, това е голям плюс си мисля аз.
Staio1 - специалист
fbr написа:

В къщи :-D . Незнам ама ако мога да си уредя ще им намерямясто за тези пари
Staio1 - специалист
Emoooo написа:
Ако това е истината, това е голям плюс си мисля аз.

То за истина,е истина, проблема е че явно доста хора знаят, че горят хубаво и трудно се намират. В нета гледам по 150лв тон, 200 лв тон. Там от където ги взима явно много хора купуват, защото той си е капарирал за догодина още от сега с негови авери 40 нона и каза чак август ще ги имат.

Тема "Пелетен котел Torch, проблеми, настройки и ползване." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: