asio, така ми се стори, че искаш - да не е както го правят хората обикновено. Което всъщност е похвално особено, ако експериментираш върху себе си и това издава творческа натура с новаторски идеи, която не може да не уважаваме.
Ако нещо от мен си разпознал като обидно или пренебрежително - извинявай - не е с умисъл.
Просто така се изказвам понякога.
И не се чувствай "виновен", така да се каже, за това че си пуснал темата. Я, кво хубаво си чешем езиците, пардон пръстите, тук.
Пък и нещо понаучихме, поне аз. Досега не би ми и хрумнало, че може да се вържат радиатори наобратно и да бачкат, а то...
Само дето на снимките на г-н popovvv не видях "обратно" свързване, така както си го представях (и както май го описа) - топлото - долу, студеното - горе. Възможно ли е такова?

И не се чувствай "виновен", така да се каже, за това че си пуснал темата. Я, кво хубаво си чешем езиците, пардон пръстите, тук.

Само дето на снимките на г-н popovvv не видях "обратно" свързване, така както си го представях (и както май го описа) - топлото - долу, студеното - горе. Възможно ли е такова?