Здравейте пускам тази тема с надеждата да помогнете както на мен така и на някой друг новодошъл в форума. На всички ни е ясно , че зимата си идва всяка година , но някои като мен все си повтарят, ааа има време още е лято ето , че вече не е и ми се налага да отреагирам бързичко за зимния сезон. Налага ми се да отоплявам къщичка по точно втори етаж 50 кв.м. , първият , който е и като мазе не мисля да го отоплявам . Тъй като все си повтарях, че зимата е далече сега ми се налага да отреагирам с ограничен бюджет от заплата и половина
. Реших да сложа комбиниран котел в мазето и четири радиатора на втория етаж засега съм се спрял на котел Бисолид или Бурнит. Та въпросите ми са от ваш опит коя от двете марки да избера , другото което ми казаха в единия магазин е че площа за отопление била много малка и горелката нямало да работи нормално щяла много да харчи , постоянно да се гаси и тем подобни и затова ми препоръчаха друг котел на който цената му беше два пъти по голяма от този за който ги разпитвах. Разбира се им обясних , че повече от 3,500 лева за котел не давам , но не те си продължават с теориите за как щял по скъпия да се изплати и тем подобни глупости. Ще Ви бъда изключително благодарен ако изкажете компетентно мнение за тези две марки котли или други добри , но в посочения от мен ценови диапазон , а също и вярно ли е това че ще е проблем малката площ за отопление. Благодаря ви предварително.