• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 28
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Първо не виждам защо да даваш 170, като го има за доста по-малко

https://www.profesionalnatehnika-bg.com ... ofessional

Второ - към Пламен - 7-115 Е е най-доброто, което може да се купи за тези пари. Ако реши да му смени предпазителя, ще има 125 мм с регулиране на оборотите. 115 са достатъчно.
Трето - към wanderer - харесвам Макита и ДеВалт, но и двете марки НЯМАТ аналог на този Бош. Не на малките на Бош, а точно на този модел. Страшно удобен, с регулиране на оборотите, на тази цена.

Няма да сгрешиш.
Баш Майсторо - специалист
И моята ръка не е много голяма и тия дни обикалям и ги обарвам различните модели как ми пасват и за това съм посочил боша, харесаха ми 3 модела и за това питам дали са доволни хората , че гледам има два еднакви но единия е с буква Е и 20 лева по-скъп това заради степените на оборотите ли е или има и друго ? Само че тия дето ги обарвах бяха зелени бошове пък тях май не ги харесвте много, защо проблемни ли са? Сега съм харесал този синия и това , че го има по- евтин е супер, просто това ми излезе в нета за да покажа модела, трябва да ида утре да го обарам някъде. За евтин шлайф се замислям дали да взимам за резерва с парите от тия дето чупиха моя или да ги изпия :drinkers: , за това ми беше интересно дали някои колеги тук са ползвали Viki .
Chefo77 - майстор
Точно това е разликата - електрониката за регулирането на оборотите. Ако не ти е необходимо да ги намаляваш, можеш да вземеш и модела без такава. Аз лично считам, че за 20 лева не си заслужава да вземаш този без регулиране.
plamen6703 - майстор
Chefo77 написа:
Второ - към Пламен - 7-115 Е е най-доброто, което може да се купи за тези пари. Ако реши да му смени предпазителя, ще има 125 мм с регулиране на оборотите. 115 са достатъчно.
За тези пари https://www.profesionalnatehnika-bg.com ... ofessional от твоя линк си заслужава да купи такъв ъглошлайф.
Лично за мен не си заслужава да се ползва такъв ъглошлайф за фаянс и гранитогрес, но парите са негови и волята е негова. :partyman:
plamen6703 - майстор
Баш Майсторо написа:
За евтин шлайф се замислям дали да взимам за резерва с парите от тия дето чупиха моя или да ги изпия :drinkers: , за това ми беше интересно дали някои колеги тук са ползвали Viki .
За евтин вариант може да вземеш това http://www.onlinemashini.bg/aglo6layf-r ... mm--/34832 хем е на цената на шише водка, хем има две години гаранция.
Благодаря за съветите , Чефо и аз смятам , че за 20 лв. по-добре да има и да не трябват от колкото да потрябват и да няма . Пламене много скъпа ботилка водка не съм пил такава :) , този дето си показал даже има 3 положения за ръкохватката като гледам, иначе боша няма да го ползвам само за плочки просто последно това правих , иначе ще реже и метал и керемиди и каквото още става за рязане с малък шлайф, имам голям за бордюри и тротоарни плочи, мога да шлайфам и да полирам даже колата, като има регулировка на оборотите. Утре ще ида да обарам един такъв и ако ми уйдиса ще се възползвам от показаната оферта на Чефо. Мерси за съветите и Наздраве !
plamen6703 - майстор
Не съм в сферата на строителството, но като правихме със зет ми ремонт на покрива на къщата на родителите ми, специално за рязане на керемидите купих един евтин "Райдер". Имам голям "Бош", имам и малка "Макита" и "Спарки", но не бих ги ползвал за рязане на керемиди :wink:
Наздраве и от мен :drinkers: :partyman:
wanderer - специалист
вземай синьото, и не се заглеждай по зеленото. имам такъв зелен бош 115, 720 w, - ами дебелшък е, с две ръце го държа (ъглошлайфа де :-D ). чорс и от мен
Chefo77 - майстор
Баш Майстора, като идеш в магазина на Тръпкови, кажи им на каква цена си го видял в сайта им. Защото там цената е друга. Варна или София?
Чефо сега се върнах от Практиса в Хасково, има го същия със степени на оборотите на цена 146,99 лв. , разгледах го и ми хареса , мога да го пускам с едната ръка и да го държа добре. Мога да ползвам 10% отстъпка там и то излиза кажи речи, като от Тръпкови, но от там трябва да го поръчвам по куриер и не знам дали си заслужава , като такива неща е най - добре при възможност да се взимат на место с проба и т.н.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 28

Тема "Ъглошлайф хоби - препоръки за закупуване ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: