Здравейте, търся майстор за направата и монтажа на кутия 
с пелетна горелка Грейко под Виадрус 29kw, 5 секции. Обекта е близо до гр.София.
Каква сума да приготвя за изпълнението?

с пелетна горелка Грейко под Виадрус 29kw, 5 секции. Обекта е близо до гр.София.
Каква сума да приготвя за изпълнението?
 . Следващата година със сигурност ще взимам пелети и тогава ще стане ясно дали се минах с цялата галимация..
. Следващата година със сигурност ще взимам пелети и тогава ще стане ясно дали се минах с цялата галимация..

.gif)

. Видях се и аз в чудо с Виадруса и пелетна горелка Bisolid 35 R tsc , най-вече от към горене. Тези дни го запалихме и гори от 7 дена, като на 24 часа ми харчи по  5 чувала пелети дървесни по 15кг( бук и габър), което е адски много и скъпо по изчисления.  Котела е 6 секции Виадрус у22, горелката е на вратата и отоплявам два апартамента по 100кв . Котела е в гаража , а живеем на 5 и 6 етаж, пътя е доста дълъг. До сега с дърва карахме от 25 до 30 кубика на сезон, но сега този разход ме убива. След дълги размисли и четене започнах някакви преправяния в горивната камера. Късно видях за този начин на повдигане на котела и засега ще остана така , но ще видим резултата. До сега нямаме никакви замервания, темп на водата е настроена на 67гр. (само това знам и виждам , другото е заключено
  . Видях се и аз в чудо с Виадруса и пелетна горелка Bisolid 35 R tsc , най-вече от към горене. Тези дни го запалихме и гори от 7 дена, като на 24 часа ми харчи по  5 чувала пелети дървесни по 15кг( бук и габър), което е адски много и скъпо по изчисления.  Котела е 6 секции Виадрус у22, горелката е на вратата и отоплявам два апартамента по 100кв . Котела е в гаража , а живеем на 5 и 6 етаж, пътя е доста дълъг. До сега с дърва карахме от 25 до 30 кубика на сезон, но сега този разход ме убива. След дълги размисли и четене започнах някакви преправяния в горивната камера. Късно видях за този начин на повдигане на котела и засега ще остана така , но ще видим резултата. До сега нямаме никакви замервания, темп на водата е настроена на 67гр. (само това знам и виждам , другото е заключено   )
 )