• 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 518
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Шегувам се де . :)
Може да пука от разширения ,ако огъня е буен.
То ясно, че при нагряване се разширяват тръбите, но този звук е почти постоянно (когато се нагрее камината) - дори когато поддържа температурата. През няколко секунди почва/спира, забавя се и тн. - доста е дразнещо.

Как е възможно при някои печки да го има, при други не.. що за тъпня. Да беше нещо слабичко да, но то си трака силничко......
joroY - напреднал
Вижте сега .... това са нормални неща , както се казва в поговорката , виж какво даваш и виж каво искаш ... важното е че работи и си на топло сега че разхода е голям че трака .. това са подробности :-D
martolk - специалист
При мен пукане/щракане има от време на време, когато се запречи някоя пелетка. С по-рехавите няма подобни звуци, но тези, които горя са като камъчета и прищракват понякога. Огледайте капака на димогарните или вратата да не са причината (разширение и свиване на метала). Да няма някоя ламарина под напрежение? Опитайте да локализирате звука.
filmatoplo - майстор
Моята камина миналата година с пелети Швайгхофер се побърка да шуми шнека ,чак не чувах телевизора ,всичко това защото пелетите са много твърди ,сега съм с други и почти не шуми ,аз си знаех че е така и затова не го имах за повреда.
veliko69 - напреднал
Колеги BIJОU имат ли вграден разширителен съд?
veliko69 написа:
Колеги BIJОU имат ли вграден разширителен съд?
http://www.norbas.net/index.php/peletni ... %BE-detail
n.ganev - майстор
Ей с'я Туньо ще го обявят за рекламен агент Баси
gnt69 - майстор
n.ganev написа:
Ей с'я Туньо ще го обявят за рекламен агент Баси
Бре не знаех. Ама от кой отбор е Норбас или Грейко. :partyman:
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65