• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
alex63 - специалист
Здравейте!Напоследък станаха много актуални прахосмукачките за камина, а сега видях и контейнер, който може да се включи към такава прахосмукачка за увеличаване на обема на изсмуканата пепел.
Имам два въпроса:
- Някой ползвал ли е такава и доволен ли е от нея?
- Тази прахосмукачка изсмуква ли и евентуални останали въглени и жар, ако има?

Предварително благодаря за всяка информация!
energo - специалист
alex63 написа:
Здравейте!Напоследък станаха много актуални прахосмукачките за камина, а сега видях и контейнер, който може да се включи към такава прахосмукачка за увеличаване на обема на изсмуканата пепел.
Имам два въпроса:
- Някой ползвал ли е такава и доволен ли е от нея?
- Тази прахосмукачка изсмуква ли и евентуални останали въглени и жар, ако има?

Предварително благодаря за всяка информация!

По-лесно е да отвориш нова тема,отколкото да намериш темата която ти трябва...
Andri01 - майстор
Направи ли нещо за използване температурата на изходящите газове от камината? Преди 1-2г. беше замислила нещо,нали? :)
Обира добре, задръства се бързо. За да си изчистя котела, трябва да изчистя нея самата 6-7 пъти.
След второто чистене я окачих на пирона.
Потърси и прочети още мнения, но моето е, че не си заслужава.
plamen6703 - майстор
alex63 написа:
- Тази прахосмукачка изсмуква ли и евентуални останали въглени и жар, ако има?!
Тази прахосмукачка е предназначена за пепел, може да изсмуква и въглени и жар, но проблемите идват след като ги изсмуче :cool: :partyman:
alex63 - специалист
energo написа:

По-лесно е да отвориш нова тема,отколкото да намериш темата която ти трябва...
Да, така излиза- на два пъти пусках в търсене "прахосмукачка за камина" и все няма такава тема....
При този нов облик на форума е голяма каша!
Chefo77 - майстор
viewtopic.php?f=10&t=32102&hilit=%D0%BF ... 0%BD%D0%B0

Излиза, но не на първа страница :wink:
Май май няма да върши много работа.
alex63 - специалист
Прикачен файл:
Направи ли нещо за използване температурата на изходящите газове от камината? Преди 1-2г. беше замислила нещо,нали? :)[/quote] О, да, отдавна се топлим на камината.Не съм влизала от доста време и сега с новия облик на форума все още не мога да се оправя.Ако успея да прикача снимки ще пратя и на голата камина и как изглежда сега.Топлим дневна и баня и тоалетна.Имаме плъзгащи врати ( като в "София ден и нощ") за студено време да ограничим отоплението за другите стаи. [img][attachment=0]0-02-05-f42d8d8dc022367ea5d4fb03d8b9c6d95b377753364cb3eafb9699abb8e064ff_full.jpg
[/img]

Прикачен файл

0-02-05-f42d8d8dc022367ea5d4fb03d8b9c6d95b377753364cb3eafb9699abb8e064ff_full.jpg

Прикачен файл

0-02-04-7f1e315de6aee5f2cdf267aa7a37eb52dde2cf4bf14e20a6d9fe5658dfcfeb44_full.jpg
Горе писах- върши работа, ма не много. Даже малко.
Ае и тая тема питнайси метра. То да имаши за ко, ма....... ае
alex63 - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
Горе писах- върши работа, ма не много. Даже малко.
Абе и тая тема питнайси метра. То да имаши за ко, ма....... ае
Благодаря, изчетох всички препратки и май контейнера ми допадна най-вече понеже сутрин съпруга ми като изсипе пепелника в кофата се вдига такова турло, че през седмицата не се вижда сутрин и вечер, но в събота сутринта ми става лошо като грейне денят!!!Сега има в Практикера за 29 лева.
  • 1
  • 2

Тема "Прахосмукачка за камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: