• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 285
Ел. инструментите. Консумативи.
evdoki - специалист
Здравейте,
Имам известен опит при ползването на акумулаторни винтоверти.
В инструкцията на производителя / визирам Makita / е записано да се зарежда батерията при забелязан спад в представянето на инструмента. Отделно професионалните /по- добрите марки/ зарядни имат maintenance charge , или refresh за зарядните за по-добро представяне на батериите.
shadowman - майстор
shadowman написа:
Днес купих това и ми предстои да разбера дали си заслужава парите. Ще бъде използвано за сглобавяне на мебели и съответно за монтажа им.
Изображение

http://www.bg.sparkygroup.com/pt_produc ... 82/details
Няколко думи за машинката след близо 5 месеца работа. Батериите се издухаха за има-няма 3 месеца от тогава е мъка. Пластинките в зарядното и тези в машинката (тези които дават контакт) поддават и се налага да ги поразтягаме малко, ако заредиш батерията и я оставиш да пренощува на зарядното същото я изцежда. Според мен инвестицията от 180 лв в тази машинка не си заслужава, една от 50-60 пари ще изкара повече. Да добавя, че мнението ми не е единствено, сменях зарядни същото положение е. Спираме с експериментите и поставям един МИНУС на Спарки.
Niky77 - специалист
Не защитавам Спаркито, но писаното по-горе е малко несериозно! Машинката е здрава, батерията не е зле за тези пари / ще кара една година и нещо/. Единственият проблем, който се случва е копчето на зарядното. Не може да се мери с Макитите, но да я сравняваш с боклуците от 50-60 лв. не върви! И много странно, като се оплакваш толкова защо не съм разбрал да е идвала в сервиза твоята машина? Не пипайте където не ви е работата и донеси машината в сервиза.
shadowman - майстор
Niky77 написа:
Не защитавам Спаркито, но писаното по-горе е малко несериозно! Машинката е здрава, батерията не е зле за тези пари / ще кара една година и нещо/. Единственият проблем, който се случва е копчето на зарядното. Не може да се мери с Макитите, но да я сравняваш с боклуците от 50-60 лв. не върви! И много странно, като се оплакваш толкова защо не съм разбрал да е идвала в сервиза твоята машина? Не пипайте където не ви е работата и донеси машината в сервиза.
Имам колега които е със същата машина и споделя моето мнение, точно в петък си говорихме за това. Машината не е идвала защото не съм от Пловдив а време трудно намирам за това нещо.
Niky77 - специалист
Ако си я купил от Ориноко, остави я при тях - те идват всеки ден.
velsi - Почетен майстор
Ъ-ъ-ъ :? а като са толкова добри тези машини що тия от Ориноко са всеки ден в сервиза? :?
shadowman - майстор
От там купих и скоро мисля да я заменя а Макита.Ще им я оставя. Велси, от там зареждат машинките, не че ходят да ремонтират само.
dragozow - майстор
velsi написа:
Ъ-ъ-ъ :? а като са толкова добри тези машини що тия от Ориноко са всеки ден в сервиза? :?
Определени неща са добри. Ходят в сервиза защото са продали много и винаги има за какво. Аз също продавам Спарки и умишлено не купувам някои модели машини въпреки че сервиза не е при мен.
Niky77 - специалист
velsi написа:
Зареждат нови и то предимно Макита!
здравейте,
преди 3 мсеца со купух винтоверт BDF452HW като на крум от щатите. Пристигна в пощата за 10 дена. Комплекта включва винтоверт, 2 батерии (също 1.5 амперчаса), бързо зарядно зареждащо за 15мин, и куфар. Зарядното е на 110в но за 40лв намерих много здрав траф който го захранва без проблем. Цената с доставката излезе .... внимание сега... 2.5 пъти по малко отколкото ми искаха нашенските търговци.

Машината е много добра, експлоатирам я здраво. Надминава всичко с което съм работил до момента. Батериите издържат доста за 1,5А.

Та който е заинтересован мога да помагам.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 285

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: