• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 228
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kaptagona - специалист
значи да си ги върна на 0. че аз маи верно си права експерименти.
kaptagona - специалист
а с намаляването на пелетите примерно -3 какво се постига. по бавно загряване.
Някой знае ли какъв е датчика за измерване температурата на стаята?
Колега bmahob .Кодът за Commo 21 A9 еднакъвли е за всички,че не мога да влезна в модулация на моята камина.На трета степен при зададени 59градуса на водата стига 59 минава на първа степен за около 15 Мин ,свакя на58 градуса вдига на втора степен и така три часа с 58 градуса и втора степен.Искам да си видя какви настройки са вкарали и да си вкарам тея дето си качил на български език за да видя ще има ли промяна.Апартсмента ми е 96 кв.м. с 3 радиатора по 3.8 кв два по 3.2 и една лира 1.2 кв.Помпата съм намалил на първа степен,помислих да не би да е от нея че е по мощна
bmahob - майстор
ТАКА ПОВТАРЯМ ЗА Н-ТИ ПЪТ ТОВА НЕ СА МОЙТЕ НАСТРОЙКИ , ТОВА СА КАЧЕНИ НАСТРОЙКИ ЗА ОБЯСНЕНИЕ ВСЕКИ ПАРАМЕТЪР ЗА КАКВО Е!!!!!!!!! А9 кода е за всички, относно твоя проблем почваме:
*изолация
*термоглави
*и пускаш твойте настройки да ги видим
*Т на изгорели газове на всяка степен :-D
bmahob - майстор
agero написа:
Някой знае ли какъв е датчика за измерване температурата на стаята?
В какъв смисъл?
bmahob написа:
ТАКА ПОВТАРЯМ ЗА Н-ТИ ПЪТ ТОВА НЕ СА МОЙТЕ НАСТРОЙКИ , ТОВА СА КАЧЕНИ НАСТРОЙКИ ЗА ОБЯСНЕНИЕ ВСЕКИ ПАРАМЕТЪР ЗА КАКВО Е!!!!!!!!! А9 кода е за всички, относно твоя проблем почваме:
*изолация
*термоглави
*и пускаш твойте настройки да ги видим
*Т на изгорели газове на всяка степен :-D
Изолация-външна.С термоглави бях но си сложих старите кранове защото Термо главите в момента който тръгват да изключват и започва едно кънтене на метал и в радиатора и в печката все едно някой се е вмъкнал вътре и чука.Този от който купих печката и я настройва чак не вярваше и се учуди като чу звука.Каза че апартамента ми бил малък 96 кв.м за тая камина и искаше да сменя помпата че била силна,аз естествено не се съгласих и си сложих старите кранове от парното и му върнах не било от тях ми каза.Сега няма чукане на метал но просто не влиза в модулация и затова реших че не е настроена добре.Вчера му звънях и му казах а той каза че ако я усили щяла да гори повече.В момента гори около 1,7 кг на час но не влиза в модулация-върти Алко на втора степен докато стигне градусите,пада на първа ок след малко пак вдига на втора.А за настройките не ги знам защото не съм влизал в менюто.А тези който са на бг в форума мислех че да твойте.Има след това едни други на английски,твойте около тях ли да да знам как да ги сравня с мойте
:?
bmahob - майстор
Каква марка са термоглавите? Можеше да оставиш термовинтила а да снениш само главаата. Печаката втора ръка ли е? /човека дето сия взел инсталатора ли е?/Без глави трудно ще влиза в модулация. За настройките ако можеш извади твойте.
bmahob написа:
Каква марка са термоглавите? Можеше да оставиш термовинтила а да снениш само главаата. Печаката втора ръка ли е? /човека дето сия взел инсталатора ли е?/Без глави трудно ще влиза в модулация. За настройките ако можеш извади твойте.
Главите са emmeti италиански уж.Печката е нова и тоз от който я купих я инсталира.След малко ще влезна да видя мойте настройки
bmahob - майстор
Къде са термовинтилите...... при теб ли са още?
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 228

Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: