Това са гранули за привличане на диви прасета https://newfresh.org/repelent-otblaskva ... dr-4000-ml   За твоя вариант си мислех, но дивото прасе е с много слабо зрение, не знам дали ще го забележат. Иначе съм отворен на всякакви проби само да се стигне до желания резултат
  За твоя вариант си мислех, но дивото прасе е с много слабо зрение, не знам дали ще го забележат. Иначе съм отворен на всякакви проби само да се стигне до желания резултат  

За твоя вариант си мислех, но дивото прасе е с много слабо зрение, не знам дали ще го забележат. Иначе съм отворен на всякакви проби само да се стигне до желания резултат
 И то най вече за хищници. Сега се опитвам да възстановя производството но нещо не мога да ги вредя  в програмата. За това предложих само на заем. Останала ми е само един мостра.
 И то най вече за хищници. Сега се опитвам да възстановя производството но нещо не мога да ги вредя  в програмата. За това предложих само на заем. Останала ми е само един мостра.  ...
 ...