Като застанете срещу печката, на лявата и страна има кръгъл капак с четири винта.Развивате и зад капака е помпата.Фабрично беше посредата но аз върнах на първа степен,сега съм пак на втора има и трета.Над врътката ги пише с римски цифри
kaptagona написа:гледам в сръбския форум много хора слагат load pelet на -9. какво означава това . пуска по малко пелети ли.Бях чел в характеристиките на "Micronova" (производителите на електрониката на тия камини), че всяка една степен от -9 до +9 променя с % зададените времена за работа на шнека при всички степени. Там пише, че времето за един цикъл на работа на шнека е T=6s работа+почивка. Тоест, ако на първа степен имате 1,1 това означава, че 1,1 секунди върти и 4,9 сек. почива и това ще е ако load pelet е на 0 (мисля, че всяка една степен променяше отношението с 20%). Когато го пуснеш на load pelet -9 съкращаваш времето за работа на шнека във всички режими. Лично аз тая есен почнах с -3 (още е сравнително топло). Пипането в тази настройка върши работа, ако ще сменяш качеството на пелетите и пробваш как ще са спрямо старите или за по-бързо настройване, но както написа bmahob "стреляш в тъмното".