Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hristov123 - напреднал
Здравейте, налага ми се да подменя старата юнга на баба ми с нещо подобно. Все още не съм го купил, но въпроса е в безопасноста на този тип нагревател монтиран и свързан към двупроводна ел. мрежа без дефектно токова защита.
Някой да има някакви впечатления тъй като хоризонталния модел Делимано е изчерпан а днес има на промоция по 45лв в емаг Muhler..

https://www.megahome.bg/elektricheski-v ... -fwh3053fw
:? :)
hristov123 - напреднал
Въпроса ми по точно е има ли друг начин да се обезопаси без ДТЗ?
plamen6703 - майстор
Запознаваш се с инструкцията за експлоатация, монтира се безопасно и се ползва. :partyman:
hristov123 - напреднал
Абе да ама на инструкцията пише да не се монтира ако няма ДТЗ..
plamen6703 - майстор
Може и без ДТЗ, но спазвай правилата за безопасност, ако не си сигурен може да повикаш някой да ти помогне с монтажа.
MamaMy - майстор
Същите не бяха ли на редовна цена 30 и няколко лева в Кауфланд? :lol:
lov - майстор
Как бе нали днеска е черен петък и като такъв трябва задължително на прИмоцията да ти пречернее от надути цени. :lol:
hristov123 - напреднал
Значи не ми е за прИмоцията щях да взема Делимано за 129лв обаче няма в наличност тоест търся друга алтернатива и като ще е друго предпочитам да хвана прИмоцията както се изрази колегата и да дам по малко пари за нещо което знам че не е качествено отколкото след 2 дни да дам 30-40% повече за същия продукт..
gogo7777 - майстор
Тука ще играя за отбора Локо ДТЗ. Такива ел.уреди си плачат за такава защита.
djendov - специалист
gogo7777 написа:
Тука ще играя за отбора Локо ДТЗ. Такива ел.уреди си плачат за такава защита.
Те хората са си го написали. С къв акъл се търси начин да заобиколим инструкциите за безопасбост и ще пускаме децата си да го ползват, нзнам! Пък бабите ни нека са ги ползвали без ДТЗ, те и без колани са били в каруците, ама аз сега не паля колата, ако детето ми не си е в столчето с колан. Изключения не се правят. Никога.

Тема "Безопасно монтиране на батерия тип Делимано" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: