Мечтата на всяка домакиня
Здравейте! Живеем в 5 етажна кооперация на първия етаж. Отдушниците за баня и кухня са отделно.Когато някой от по-горен етаж пусне аспиратор, миризмата се връща у нас. Сложихме клапа на отвора и пак същото. Дайте съвет какво да направим.
Здравейте! Живеем в 8 етажeн блок на 5'ти етаж. Отдушниците в банята, когато някой от горен или долен етаж пусне вентилатор, миризмата се връща у нас. Ние сме с вентилатор с клапа, но уви миризмите са директно у нас. Дайте съвет какво да направим, какво ли не пробвахме и не и не и не, да се побаркаш.
chapara - майстор
Не се побАрквайте, проверете проходимостта на тръбата на отдушника :wink:
Всичко е проверено, в трабата е праѕна, но проблем има. Мола да бада иѕвинена за праавописа, но след мастора на лаптопа много букви се преварнаха в ероглифи, много ми варви вав всако отношение. УЈАС!!!
chapara - майстор
Тогава вероятно миризмата върви през пространството в което се намира тръбата. Нямате снимки, и обясненията са ви оскъдни :?
Svezar - специалист
Нещо съвсем нормално за всякакви жилищни постройки на няколко етажа особено изразено при по-ново строителство,когато един готви всички разбират какво точно готви :-D Имаме курортни апартаменти е една сграда ,и един ден звънят руснаците от единия апартамент че мирише и от аспиратора излиза дим. Като отидох се оказа че два етажа над тях други руснаци са запалили някаква голяма скара в кухнята с огромни пържоли и до първия етаж всичко мирише на барбекю....! Никакво спазване на строителни правила и изпълнение колкото да се сдаде обекта :idea:

Тема "Комини и отдушници. Свързване на аспиратори" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: