Фероли и безкраен съспенд. Дали е възможно
И дали изобщо може да се зададат настройки в това меню... На грейко с 1.8/1.4 не е предвидено да работи на high power. Само retort. И да пишеш PIN и да не пишеш, не може.

emilvelkov73 написа:viewtopic.php?f=10&t=44543&start=5660gogosto написа:Знаеш ли къде точно по назад,че ина мен ми се чете това,а не знам къде да го търся?Rumen89 написа:Колко си я направил да гори на първа мощност? Моята вчера я забелязах, че работи минимална мощност влиза в съспенд и след това връща чак до p3? Има ли някой идея какво да направя?виж в темата по- назад за съспенда и хи поуер режима, настрой го така както е описано. При мен се редуват съспенд и първа през 15 минути горе долу и съм на слънчогледови в момента. Този режим ми действа на психиката най -добреи жената е доволна(По-важно от всичко)
Благодаря.
filmatoplo написа:Съвсем нормален разход ,но ние не знаем по колко часа работи през това времетраене 24 часа .На кутия е по добре .В интерес на истината не знам колко часа в денонощието работи, тъй като съм го настроил от стайния термостат по градуси, а не от самата горелка по часове.
ivailodch написа:filmatoplo написа:Съвсем нормален разход ,но ние не знаем по колко часа работи през това времетраене 24 часа .На кутия е по добре .В интерес на истината не знам колко часа в денонощието работи, тъй като съм го настроил от стайния термостат по градуси, а не от самата горелка по часове.
С две думи, сега за повече пари стоим на по студено... определено лоша комбинация виадрус + горелка.
П.С: Някой може ли да ме насочи в коя тема имаше схема за кутията и изобщо акъл как става повдигането. Мина доста време откато го гледах това из форума.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: