• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
За повишаване на ефективността махни пластмасовата кошница, сложи тънко памучно парцалче и върху него слагай предмета. За разтвора ползвай хладка вода и лъжица прах за пране. Ако е фино, оптика или електроника ползвай това https://tehnomag.net/eshop.php?body=pro ... %F2&id=554 Има доста материали във нета по темата. За хоби употреба ваната си е съвсем наред, имал съм китайски за повече пари но вършещи по малко работа.
За професионални цели има българско производство което си върви със сериозна сервизна поддръжка.
monster18 - специалист
колеги отдавна искам дремел ама се са ми скъпи та сега от утре пускат такъв във лидъл кажете ми дали си заслужава изглежда доста стабилна машинка няма да я ползвам кой знае колко ама нали знаете краста по инструменти ето и линк към машинката

https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=5583
plamen6703 - майстор
Машинката има много добри данни, колега от форума ми показа линка пред няколко дни. Ако нямах такава "Дремел" щях да си купя тази на "Лидъл", още повече, че има три години гаранция :partyman:
monster18 - специалист
ами и аз така мисля но все пак е хубаво да взема мнение и от вас утре ще отида да я огледам от по близко :)
nautilus33 - майстор
И аз му се чудя. А щом има цанга 3,2мм значи ще може да му се слагат и същите приставки както на дремелите, нали?
lov - майстор
Признавам си и аз го загледа правия шлайф. За тези пари е евтения но пък понеже съм счупил един нашенски на Спраки и им знам болежките. По принцип с такива машинки целта е да се бръкне някъде на дълбоко. А на този шийката на шпиндела е много къса. А това и води до друг проблем много близко разстояние на лагерните опори и при високите обороти след не дълго време ми се струва че ще има проблеми. А и мощността ми се вижда малка. За сега се въздържам по тези причини.
nautilus33 - майстор
На мен ми трябва по-скоро за по малки неща, за който досега съм ползвал лидълския аналог на дремел, който е обаче с много по-ниска мощност. Приятел ми каза, че 130вата на дремела са абсолютно достатъчни за целите, за който ми трябва, а пък 500 са си направо :). Та, знам ли. Иначе ще се ползва главно до 15 000 оборота.

А и не мога да разбера, дали може да му се слкжи мека връзка/рамо.
Някой който си взе правият шлайф да напише няколко реда.И стават ли накрайниците от Dremel?
fore - майстор
Отличен е ! Добре направен и качествен. С лагери. Добър мотор и звук. Мощен. Защо 500 вата.... Ами нали върти големи накрайници с 6 мм цанга. Метални четки за пилене и шлайфане на големи повърхности и тнт. Иска си мощност.

Може да върти и малки накрайници от 3,2 мм като се вкара по малката цанга в по голямата.

Гъвкав накрайник не е добре да се монтира защото ако блокира ще стане страшно при 30 хил/об и 500 вата. За това бронята няма къде да се завие ! Иначе жилото ще се натика в малката цанга. Но и идеята тук е друга.
cholev - майстор
И аз го взех правия шлайф и част от консумативите. За какво се ползва четката с найлонови влакна. За дърво, неметал, боя?
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: