• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
Domashen_maistor - специалист
milew, така не се ли прашасват. Мастърадмин-а беше писал нещо по въпроса.
Fortune - специалист
volverine написа:
Такааа вече камъните са залепени и сега изкам да ги лакирам. Въпроса ми е с какъв лак да ги лакирам?
Има лакове за камък, но аз съм използвала яхтен лак и е нямало проблем за сега. Все пак зависи и от камъка, дали е пясъчник или гнайс или някакъв друг.
Извинявам се, че малко късно отговарям и нямам в момента снимки, ще се помъча до края на другата седмица да кача някоя друга :supz: Колкото до запрашването то зависи къде са камъните ако е до път с каквото и да боядисваш и лакираш все прашасва.
volverine - специалист
Ето и снимки, дано ви хареса.
Още не съм ги лакирал, просто времето беше гадно и не успях, но сега се оправи и в най скоро време ще се постарая да ги лакирам.
П.П. Парапета на терасата (балюстардата) също сега го измайсторих 8-[
Предстои смяна на дограма и куп други работи за които не ми се мисли :?
Моля изразете вашите мнения.

Прикачен файл

27092008119-2.JPG
27092008119-2.JPG (112.99 KиБ) Видяна 5624 пъти
mim - специалист
а помежду ще има ли нещо, например бял камък? :roll:
много е приятно-уютно, малко разностилно с парапета горе, но не е фатално
tuninghuman - специалист
с какво точно мисли6 да лакира6 камъка ? яхтен лак и аз преди си мислих 4е е подходящ но не е маи наи уда4ният избор ... виз какво ми препоръ4аха на мен

http://www.isomat.gr/components/com_vir ... 708bb8.gif

http://www.isomat.gr/component/option,c ... 52/lang,bg

Ready-to-use, silicone-based, transparent solution with solvents for waterproofing. It ensures extremely high water-repellence and long term protection. It can be applied on various surfaces (natural or synthetic stone, unpainted plaster, exposed masonry, decorative bricks, roof tiles, tiles, exposed concrete etc.) for their protection against rain effect. Also it is suitable for waterproofing of tile joints.

балюстрадата - би ли снимал от по близо и да каза6 и там ка мисли6 да я фини6ираш - със силиконова бяла боя ли?
volverine - специалист
Благодаря за съвета.
Балюстардата е боядисана със бяла силиконова боя. Снимка от по - близо по - късно :)
todor_velikov - специалист
мнението ми е че така не ми харесват колкото и перфектно да са залепени,виждал ли си как е с черни фуги?
и забрави за лакирането ,защо искаш да ги лакираш?
  • 1
  • 2

Тема "Моля за малко помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: