Най - вълнуващия въпрос зимно време.
nedelchonecev - специалист
колеги прощавайте за правописните грешки, но с тези смартфони така пиша че всичко оплесквам :axe:
nakovk - помощник
nedelchonecev написа:
nakovk написа:
nedelchonecev написа:
Колеги някой одължавал ли е стайния термометър?
При мен е удължаван с близо 20 м , никакъв проблем.
с какъв кабел колега?
с utp ili ftp ще стане ли
имам и дълъг кабел от тия дето са за камерите, не коаксиал а от другите.. като чинчове дето са с него ще стане ли?
Като го гледам си и най-обикновен мостови, но не твърдя със сигурност, инсталатора ми го монтира преди 3 години.
При мен винаги камината е модулирала по стайна температура и мисля, че това е по правилния начин.
adesio - специалист
С тази електроника винаги резултата е един и същ. Каквото и да правиш, то е заложено в памета, нищо не се променя. А за кабела, телефонен кабел и нямаш проблеми . Аз смених електрониката и камината по вода е на шест. Иначе с старата, да много повече гореше и не правеше това което ни е нужно.
benimm8808 - специалист
adesio написа:
Аз смених електрониката и камината по вода е на шест. Иначе с старата, да много повече гореше и не правеше това което ни е нужно.
Споделяй де, с каква я смени. И къде виждаш разликите?
adesio - специалист
Нутарела, там е изписано всичко за работата му. При мен използвах шнек и вентилатор, всичко друго съм подменили преработил. Камината е добра с друг компютър. Аз от оригиналното Управление не бях доволен въобще, постоянно нещо се случваше

Прикачен файл

Screenshot_20171202-080140.png
Screenshot_20171202-080140.png (78.27 KиБ) Видяна 2110 пъти

Прикачен файл

Screenshot_20171202-080112.png
adesio написа:
Нутарела, там е изписано всичко за работата му. При мен използвах шнек и вентилатор, всичко друго съм подменили преработил. Камината е добра с друг компютър. Аз от оригиналното Управление не бях доволен въобще, постоянно нещо се случваше
и аз ги разглеждах снощи тези глезотиики.
Каква му е цената?
Предполагам си върви комплект със всички термостати и прочие.
Само се притеснявам за оборотите на вентилатора как му обясни колко ток да подава за да знае колко оборота върти?
КОЛЕГА И ТАКА КАТО ГЛЕДАМ СИ Я ВЪРЗАЛ С ТЕШВФОНА, КАК СТОЯТ НЕЩАТА И С ТОЯ МОДУЛ
adesio - специалист
Всичко е комплект
adesio - специалист
За вентилатора е на проценти. 305лв с доставка. Управление на БГВ всичко. Най хубавото е че подаване пелети, преценяваш ти как да се случват нещата и на колко време.Управлявам го по вода. Статистиката съм ви я показал за 24часа работа и включена топлата вода
за колко кв ти е тоя разход

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: