• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 62
Ел. инструментите. Консумативи.
dragozow - майстор
После се оплаквайте.
sek.1 - специалист
В Т маркета в Дяна Бад до 105о училище имаше 500 ватови прободни триони на фирма RTR по 35 лева не мога да кажа много за качеството на тази фирма имах 14 волтова акумолаторна бормашина която я ползвах интензивно половин година без проблеми и ми я откраднаха от колата пак бих си купил такава но не мога да намеря магазин в който да продават цялата гама инструменти на RTR.
EDI - майстор
RTR са китайска марка средно качество.Вносител е ВАЛЕРИЙ ГРУП, май се казваше.Напоследък доста наводниха пазара.Иначе фирмата е вносител и на ГРАФИТ - полска марка.Като гледам цените и изработката, изглеждан по-добри от RTR-а.
diaflin - специалист
В Метро има един Einhell на прилична цена - 46 лева, в промоция е до 01.10.08. Те ми се струват по-надеждни от Budget-a . От 02.10. пък ще пускат син einhell 400W за 40 лева.

Прикачен файл

einchell.jpg
einchell.jpg (43.51 KиБ) Видяна 11044 пъти
Последна промяна от diaflin на пон сеп 29, 2008 6:27 pm, променено общо 1 път.
Милен - майстор
EDI написа:
RTR са китайска марка ...

Колкото до марката RTR, тя е турска, а машините може да са и турски или китайски произведени за Турция. Попаднах на тези сайтове преди време търсейки инфо за тия боклуци.
http://www.rtr.com.tr/anasayfa.html
http://www.wipo.int/ipdl/en/madrid/key.jsp?KEY=869580

Нещо от сорта на нашите Raider
sek.1 - специалист
Идея си нямам каква е фирмата но акумолаторната бормашинка работеше идеално и много съм я мъчил беше с два акумолатора купих я за 35 лева и още ми е мъка че ми я откраднаха.
solo5 - майстор
diaflin написа:
В Метро има един Einhell на прилична цена - 46 лева, в промоция е до 01.10.08. Те ми се струват по-надеждни от Budget-a . От 02.10. пък ще пускат син einhell 400W за 40 лева.
Точно тоя Einhell е 59лв в Практикер :shock:
Един такъв може да напазарувам
А синия по-добър ли е?
То син Einhell не е като син BOSH :lol:
А и жълтия е 600W, а синия защо е 400W и е по-скъп :?
velsi - Почетен майстор
Гледам стигнахме до 59 лева. :-D Купи си един Блек ен Декер за 55-60 и не се занимавай с глупости.
diaflin - специалист
solo5 написа:
А и жълтия е 600W, а синия защо е 400W и е по-скъп :?
не си ме разбрал добре - жълтия айнхел ( BPS 600E - 600W ) , е 46 лева, докато синия - 400W e 40 кинта.
solo5 написа:
А синия по-добър ли е?
То син Einhell не е като син BOSH :lol:
Не знам дали е по-добър , щото е със син цвят на копуса , но от към мощност синия е по-слаб.

Колкото до цвета на корпуса - струва ми се , че това е маркетингов трик ( ти сам си се досетил) - опитват се да използват "шаблона" създаден от Бош ( инструментите със син корпус са за професионална употреба ). Като им чета рекламките , изкарали са и "супер куул име" на сините инструменти - Blue Line.
Яко :D
velsi написа:
Гледам стигнахме до 59 лева. :-D Купи си един Блек ен Декер за 55-60 и не се занимавай с глупости.
B&D за тези пари са по-маломощни от BPS 600E ( мисля ~ 400W) , а и не са ли всички правени на едно място ?

Това което незнам за BPS 600E е с какъв тип ножчета работи, а и няма кутия за инструмента , в офертата на Метро.

Иначе като цяло ми допада , а и гледам че мастерадмина се подвизава с айнхел ;-)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 62

Тема "Избор на прободен трион (зеге)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: