• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Теди - специалист
При оглед на обекти взимате ли пари? Питам защото освен, че съм "шефа" на фирмата си и работя, но на главата са ми и доставки на материали, търчане по различните обекти срещи с клиенти и др. задължения. И като ми се случи някой нов клиент да ми загуби 2 часа за оглед при който за доста работи взима идеи и акъл и после не си и направи труда да се обади по уговорка която сме имали или звъни след месец на пожар това си е загуба на време, бензин...До сега не съм взимал, но фирмата за климатици на един от обектите в документите за клиента имаше-за посещение 50лв.!
solo5 - майстор
никога няма да ти дам пари за оглед, ако ти се обадя за някаква работа
или идваш и си носиш риска или изобщо не идвай :lol:
vidrata - специален-специалист
Соло и аз не вземам пари за тея неща ,но не скачай на човека така остро.Ако си купиш климатик както ти е писал и си обвързан с монтажа заради гаранцията ще платиш огледа ,че пушек ще се вдига.Жалко ама така е в БГ.

Теди не вземай пари специално за тея работи просто си ги слагай в цената и нямаш грижи, ще се избиваш .Гадно е а и никой няма да ти даде пари ако се откаже на момента от услугите ти .Пък ако звънне след месец му ги вземи двойно и готово :lol: .
plumber - специалист
vidrata написа:
Соло и аз не вземам пари за тея неща ,но не скачай на човека така остро.Ако си купиш климатик както ти е писал и си обвързан с монтажа заради гаранцията ще платиш огледа ,че пушек ще се вдига.Жалко ама така е в БГ.

Теди не вземай пари специално за тея работи просто си ги слагай в цената и нямаш грижи, ще се избиваш .Гадно е а и никой няма да ти даде пари ако се откаже на момента от услугите ти .Пък ако звънне след месец му ги вземи двойно и готово :lol: .

Ей умно бе :)
velsi - Почетен майстор
Аз пък мисля, че такава дискусия няма никакво място в този форум! Просто на моменти забравяте къде се намирате! Следващата такава ще изтривам без предупреждение!
Шефе ми изтивай ги на момента та да нямаме време да се разприказваме,че май наистина злоупотребяваме(по някога) :2thumbs:
solo5 - майстор
vidrata купих си климатици и какво
за какво ми е оглед?
знаех какви модели ще си купувам преди това
бях ги изчислил по кубатура
монтираха ми ги приятели, които са професионалисти и с това си вадят хляба (платих си естествено :roll: )
оглед не плащам на никой, кой както иска така да го разбира
който го е страх от мечки да не ходи в гората :lol:
Не бе приятел не става въпрос за такъв оглед, а за мястото и начина на поставяне .А твоите приятели ще ти отремонтират ли климатика следващите 5 години безплатно ако нещо се прецака не дай боже.
Имаше подобна тема как монтиралите климатика не са оторизирания сервиз на марката за града и човека имаше ядове ама ти си знаеш.Както съм писал и преди всеки сам решава колко и как да се набута(без лоши мисли)
solo5 - майстор
гаранцията ми беше 3 години
беше вързана от Технополис и си важи
(остава ми още около 1 година гаранция май)
те си имат някакви договорки с такива магазини
просто да не се занимавам с монтажниците на Технополис, че какви ли не работи съм чувал за тях :-)
Човече на технополис въобще не им пука кой ще ти монтира климатиците.След като ги изнесеш от магазина ти си никой за тях.Гаранцията я подписва и после изпълнява фирмата която монтира .Дано нямаш проблеми ,а ако се наложи дано твоите хора са печени (или пекани :lol: )
  • 1
  • 2

Тема "Към колегите ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: