Аз виждам в нас такъв разход при постоянно горене. 70-80 гр в кюнеца. Може да го целуна без да се деформирам. 43-44° външно е все пак. Клапи-млапи нямам и не ми треат. Моят комин си е за пелети
Но в две от стаите радиаторите парят и тръбата за обратната вода от тях е постоянно топла. Натам по всяко време отиват поне 2 kwh, половин от тръбите и котела и остават 1,5 за още 2 стаи. Много страшно, невероятно, направо ОжаЗ. Бойлера му давам средно 500w че го забравих. И се наместват. Затова съм ги взел тия пелети, да горят.
Друго се чудя. Защо трета степен е 5 кг? Комплектът да не е 30 киловата? Моята трета е 3 кг/ч и след старт най-много час гори на нея. А като не гася не я виждам... засега.
Що не пуснеш настройките. Обещавам да не плагиатствам. И моите тръби не са изолирани. Най-дългата двойка е дълга 26 метра и под 10 няма.

Друго се чудя. Защо трета степен е 5 кг? Комплектът да не е 30 киловата? Моята трета е 3 кг/ч и след старт най-много час гори на нея. А като не гася не я виждам... засега.
Що не пуснеш настройките. Обещавам да не плагиатствам. И моите тръби не са изолирани. Най-дългата двойка е дълга 26 метра и под 10 няма.