Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Rumen72 - специалист
judas написа:
Колеги специалисти, моля да ми препоръчате стаен термостат за моята РБ20!
Компютерма е свестен за парите си , аз ползвам такъв , иначе това е хубаво http://www.jov.bg/product/625/internet- ... it500.html
gnt69 - майстор
Аз пък съм за ТОВА.
Иначе имам ТОВА продавам го за 80 лева с нови батерии още е в гаранция с оригинална кутия. :partyman:
filmatoplo - майстор
Всичките на Салус са добри ,не са ме предали нито веднъж (батериите не се смятат) ,има и чрез телефона .
Kondor1 - специалист
filmatoplo написа:
Всичките на Салус са добри ,не са ме предали нито веднъж (батериите не се смятат) ,има и чрез телефона .
Добри ама малко недомислени. Имам един безжичен от тия с оранжевата подсветка. Часовник с едри цифри и температура с 2 пъти по-дребни. Сякаш това нещо е часовник с екстри, а не термометър като основна функция. Като ми трябва часовник си слагам достатъчно голям в стаята - няма нужда всяко уредче да се вре с неговия на принципа "поне има и часовник". (Еталона за глупост тук са фурните.)
D.Metodiev - напреднал
Здравейте. Някой знае ли, как да си инсталирам програмата за мониторинг от сайта на Натурела. Изтеглям файла "софтуер за мониторинг" , който е pdf. ,но няма никакъв rar файл, нито какъвто и да е файл за инсталация. Версията ми е NPBC-V3M-GR;
andy_forresite - майстор
Промяната на напрежението с един волт води до изменение на оборотите с около 8,5 за минута. Понеже съм близо до трафопост напрежението е високо - 252V измерих най-много днес след работа. Обичайно е 232-240. Сигурно на тази фаза има голяма консумация на моменти, защото спада до 225 волта. Това води до промяна в оборотите с ~250. Това е кажи-речи разликата м/у 1 и 3 степен. А иди го настрой тоя пламък :)
andy_forresite написа:
Промяната на напрежението с един волт води до изменение на оборотите с около 8,5 за минута. Понеже съм близо до трафопост напрежението е високо - 252V измерих най-много днес след работа. Обичайно е 232-240. Сигурно на тази фаза има голяма консумация на моменти, защото спада до 225 волта. Това води до промяна в оборотите с ~250. Това е кажи-речи разликата м/у 1 и 3 степен. А иди го настрой тоя пламък :)
Разгеле,доживях.
Ма Анди не только писатель, он мечтатель.
frizera - напреднал
andy_forresite написа:
В един друг форум водихме дебат дали промяната в напрежението дава отражение в работата на електроуредите.....Както и да е. Аз наблюдавам постоянен пад от порядъка на 190V. Едва когато всички са на работа мога да видя около 230V, което е голяма рядкост в моя район. За това реших, че моето Greyko ще работи с помощта на UPS, който се явява стабилизатор. Ако волтажа е нисък, то поне да е стабилен с необходимата синусоида. Отделно факта, че въпросното напрежение прекъсва редовно.... Всички знаем какво следва да изпълни горелката след загуба на захранване. :partyman:
filmatoplo написа:
Изпада по нещо и ви информирам .има една рб20 втора ръка почти не е работила на един сезон .направо подарък за коледа.
имам интерес към горелката ,може ли телефон на лични
Tzinata - специалист
petkof написа:
filmatoplo написа:
Изпада по нещо и ви информирам .има една рб20 втора ръка почти не е работила на един сезон .направо подарък за коледа.
имам интерес към горелката ,може ли телефон на лични
Имаше я в olx,но е изчезнала.1600лв беше обявена.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: