• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
solo5 - майстор
моите хора наистина са много печени
те ще се оправят с фирмата
но има и нещо друго, на Технополис може и да не им пука,
но аз си знам правата :lol:
Отговорен за гаранцията е магазина, който ти продава стоката (само при Метро нещата не са така, защото е едрови търговец)
Виж в мрежата е пълно със случаи при които търговците се правят на ни лук ял ни лук мирисали и им се е стъжнило като някой се заеме и му се занимава
Master_Kenobi - V.I.P.
Пари за оглед е тъпо! За какъвто и да е оглед.
Позволяват си го само мизерниците с недвижими имоти, особено за наеми.
Иначе, Теди е прав до някъде, но и vidrata му е дал решение...
Малко ми е гузно, като знам колко идеи съм тафил от такива огледи и разговори... :cool: Ама и колко идеи са изтекли от мен безплатно... :cool:
Такъв е животът!
----------------------

velsi, сигурен съм, че ако темата беше пусната от клиент (или пациент :-D ), а не от "майстор", реакцията ти щеше да е друга. В крайна сметка става дума за плащане за огледи въпреки заглавието на темата, което вероятно би могъл да промениш.
Пък и да ти кажа, вече се съмнявам, че модовете имат техническа възможност да трият теми. Сори, ама е така. Или сте безкрайно търпеливи, толерантни и... дебелокожи :cool: , или не можете да триете теми. Освен ако политиката на сайта е... някаква непонятна за мен. Не знам (наистина не знам!) дали да се редвам или да съжалявам за това...
За сравнително краткия ми престой тук видях толкова теми за триене на мига, че... И нито една изтрита не видях. Освен, ако не съм достатъчно наблюдатален, ама...
Съжалявам, лично мнение! :)
vidrata - специален-специалист
Какви права бе човек те ти казват монтажа е от фирма"................."Ако им откажеш гориш както ти писах после който го монтира му бере гайлето.То може и сам да си го монтираш ама после.
Но щом си сигурен в твойте хора няма смисъл повече да спорим,мисля.
Теди - специалист
Провокира ме за темата една клиентка която буквално не знае какво иска. Не виждам каква е разликата от монтажа на климатика и уредите в банята например и не е в въпроса в някакви 30-50лв. Тъпото е да ти губят времето безмислено!

solo5 аз не отивам като приател първо, а като юридическо лице и не става въпрос за прост монтаж на някакъв климатик който всеки малко по-оправен и сам ще си го сложи. Говоря примерно за генерален ремонт на апартамент - къртене, смяна ВиК, зидария, замазки, електро, шпакловки, боя, плочки, монтаж уреди и др. :!:

velsi сори, но когато си даваме професионалното мнение е добре дошло нали!?
solo5 - майстор
Теди не искам да те обидя, но няма прост монтаж
и няма значение като какъв идваш
аз ти се обаждам да правиш някакъв ремонт
Според мен е нормално да си направиш оглед
Тия дни ще се обаждам на майстор за банята
Ще дойде да огледа, ще каже какво трябва да купя и да даде някои съвети какво да не купувам
Може би си мислиш, че затова трябва да му платя :-D
Прав е Видрата като казва, че може да се включи в цената
Щото има някои пишман майсторчета дето ако се дават пари за оглед само това ще правят
Примерно тръгвам аз и правя 10 огледа днес
и после като ми звъннеш ще кажа ми не мога, сега съм зает :lol:
По колко да е огледа :?
ако е по 30лв - 10 огледа на ден са 300лв
за какво му е на майстор да работи :lol:
velsi - Почетен майстор
Master_Kenobi написа:
velsi, сигурен съм, че ако темата беше пусната от клиент (или пациент :-D ), а не от "майстор", реакцията ти щеше да е друга. В крайна сметка става дума за плащане за огледи въпреки заглавието на темата, което вероятно би могъл да промениш.
Пък и да ти кажа, вече се съмнявам, че модовете имат техническа възможност да трият теми. Сори, ама е така. Или сте безкрайно търпеливи, толерантни и... дебелокожи :cool: , или не можете да триете теми. Освен ако политиката на сайта е... някаква непонятна за мен. Не знам (наистина не знам!) дали да се редвам или да съжалявам за това...
За сравнително краткия ми престой тук видях толкова теми за триене на мига, че... И нито една изтрита не видях. Освен, ако не съм достатъчно наблюдателен, ама...
Съжалявам, лично мнение! :)
Ако искаш да забърша един раздел за демонстрация, а? :-D Да, търпеливи сме. А политика на сайта май няма. Идеята е да сме си взаимно полезни и всички да са доволни. А това понякога се постига трудно.
Теди написа:
velsi сори, но когато си даваме професионалното мнение е добре дошло нали!?
Всяко професионално мнение е добре дошло. Независимо от кого е то. Но нека все пак не забравяме в какъв форум се намираме. Защото в него има всичко друго но не и как да си направиш нещо сам. Просто такова не остана. И ми е болно за това.

Прикачен файл

Clipboard02.jpg
Clipboard02.jpg (27.71 KиБ) Видяна 2080 пъти
Теди - специалист
velsi прав си нека форума се ползва по предназначение стига оф търкай темата :)

solo5 говорим или на различини езици или не искаш да ме разбереш. Не съм за парите мога да си ги взема по 100 начина просто не искам глупаци да ми губят времето!
dundurma - специалист
Не съм за парите мога да си ги взема по 100 начина просто не искам глупаци да ми губят времето! ..................TEDI...............АКО НЕ СА ТЕЗИ ГЛУПАЦИ,КАКВО ШЕ ПРАВИТЕ ВИЕ МАЙСТОРИТЕ.....,а как ще вземеш нещо,ако никой не ти го дава.уважавайте и нас лаиците,защото не се знае,дали няма да опреш и до нас някой ден и тогава :wuah:
Теди - специалист
dundurma не търси под вола теле знаеш там какво може да намериш! Никъде не съм визирал клиентите като цяло, а точно такива които не знаят какво искат и не са коректни!
rulom - модератор
Теди написа:
... Никъде не съм визирал клиентите като цяло, а точно такива които не знаят какво искат и не са коректни!
За тази работа се договаря с клиента, че огледа и началото на ремонта струват еди-си-колко от цената на ремонта, капаро ли ще му викат или аванс-все тая.Ако се работи по проект е добре, няма да има изтичане на "идеи",може и да няма аванс за оглед.Но ако няма проект е хубаво само да се загатнат нещата пред клиента, пък каквото каквото сабя покаже.
И на мен ми е омръзнало да давам безплатни идеи.
  • 1
  • 2

Тема "Към колегите ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: