plamen6703 написа:Ще пусна и снимка тези дни когато свалям термостата ако видите още нещо докато да сменям и него пък и няма нищо лошо да е къса темата може някой да има подобен проблем и вместо да чета 50 страници за да разреши проблема си да е на първа страница още след като разреша проблема напълно ще пусна пълна информация от до + снимков материал благодаря на всички очаквайте продължение едва ли ще се размина със толкова малкоvaleri054 написа: Аз съм дал причина пред модератора защо изтрих коментара защото беше излишен просто не бях разбрал кое е термостата след като разбрах изтрих и написах нов коментар извинявам се за коетоНяма смисъл от извинениябеше предложил да пуснеш снимка на инсталацията на бойлера, но може да се окаже, че бързо ще решиш "проблема" и ще се изчерпи темата

Не си казал инсталацията двупроводна ли е, ако е такава форумните "чекисти" може да те "светнат" да смениш инсталацията, да поставиш ДТЗ, да ти дадат линкове към новини за пострадали от бойлери
 Не си казал инсталацията двупроводна ли е, ако е такава форумните "чекисти" може да те "светнат" да смениш инсталацията, да поставиш ДТЗ, да ти дадат линкове към новини за пострадали от бойлери   ... голям купон става в теми като твоята
 ... голям купон става в теми като твоята