• 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
brick - специалист
Баш Майсторо написа:
Днес си взех много хубав кофражен чук от там , анти вибрационен и със силен магнит , много добре държи пироните.
Отнесох два от чуковете, но не заради антивибрационната дръжка, а заради формата на главите - досега нямах такива в арсенала. Единия - clawhammer, тип кофражен с магнитен държач и вадачка за пирони, но без дълъг зъб отзад (който си нямам идея за какво служи). Другия чук - с полуоблото "дупе", подходящ за оформяне на ламарина.

Някой има ли впечатления от подобни антивибрационни дръжки - плюсове и минуси?

Иначе следващата седмица ще пускат 18 V винтоверт за 120 лв. и комплекта флашки, метчици и резбомер - на 25 лв. (видях постер в един лидъл).
Баш Майсторо - специалист
brick написа:
Единия - clawhammer, тип кофражен с магнитен държач и вадачка за пирони, но без дълъг зъб отзад (който си нямам идея за какво служи). Другия чук - с полуоблото "дупе", подходящ за оформяне на ламарина.
Някой има ли впечатления от подобни антивибрационни дръжки - плюсове и минуси?

За анти вибрацията не знам дали има плюсове, защото още не съм го ползвал натоварено, но смятам по - малко вибрации се пренасят към мускулите и ставите и ще има по - малко изтръпване и умора на ръката при продължителна и интензивна работа, минуси не се сещам , повече сила да закове пирона :-D . Този с острия дълъг зъб , който също може да вади пирони но е асиметричен, а не като другия със симетричен кози крак, върха му се ползва за очукване на разни неравности /бетони и др./ даже и на неудобни места и за много други неща става по - прецизно. Този с равния кози крак е по - удобно да вадиш пирон но прав, за очукване на бетони и пирони не забити до край и смачкани е по - трудно.

Иначе следващата седмица ще пускат 18 V винтоверт за 120 лв. и комплекта флашки, метчици и резбомер - на 25 лв. (видях постер в един лидъл).
Време да заприходя едни флашки и метчици ако наистина пуснат. :partyman:
brick написа:
За кой точно винтоверт става въпрос? Доколкото знам вече нямат 18V, а 20V. Да не става въпрос за PABS 20-Li, понеже го чакам от доста време :?
Чираче - майстор
Баш Майсторо написа:

...флашки,
...флашки :
Флашки се ползват при компютрите, а в металообработването Плашки.
Баш Майсторо - специалист
Така е грешка на езика, живи и здрави и Весели празници!
brick - специалист
radi96 написа:
brick написа:
За кой точно винтоверт става въпрос? Доколкото знам вече нямат 18V, а 20V. Да не става въпрос за PABS 20-Li, понеже го чакам от доста време :?
Точно него май. Пишеше само "акумулаторен винтоверт" и цената, но на снимката 99,9% беше той (не притежавам този модел, затова оставям 0,01% вероятност за грешка).
18V написах по навик, защото разликата с 20V както е известно е чисто маркетингова... мерил съм напрежението на заредена батерия от двата вида, абсолютно еднакво е [-X
pif4o - специалист
Метчиците и плашките ги купих миналия път, не съм специалист ама според мен за цената си са екстра, тествах ги за разни резби, режат хубаво не успях да го счупя начи ще ми вършат работа :) С 5 мм примерно съм направил над 20 резбички в профил 3мм с отвор 4,5 и не го счупих :)
hakama - специалист
hakama написа:
Търся си удобен винтоверт за вкъщи. От Парксайд имаме от години едно 10.8V.
Този или подобен винтоверт на 12 V (10.8) дали ще пуснат в Лидл? Има ли сметка да се поръча от чужбина?
https://www.lidl.de/de/parkside-akku-bo ... b1/p243370
sstefanov написа:
Там пише, че е свършил.
Link-ът е само информативен. Не съм казал че от там ще поръчам, но у нас може и да не го пуснат вече.

ПП: Търся тройка със светещ прекъсвач за монтаж на стена (без кабел), за остъклена тераса- за печка и скара...имам кабел 4квадрата, по възможност бял и без луфтове като този дето гледах Nilson за 8.50лв...
Този ми допада, но ми е далеч Ташев
https://www.tashev-galving.com/028+BRS+ ... 0%B5%D0%BB
Прикачен файл:
kont BRS 629.jpg
kont BRS 629.jpg (15.25 KиБ) Видяна 2232 пъти
Прикачен файл:
parkside-akku-bohrschrauber-pbsa-12-b1.jpg
parkside-akku-bohrschrauber-pbsa-12-b1.jpg (7.97 KиБ) Видяна 2232 пъти
iliya_i - майстор
pif4o написа:
)С 5 мм примерно съм направил над 20 резбички в профил 3мм с отвор 4,5 и не го счупих :)
То 5 мм резба по принцип се нарязва в 4 мм отвор, та ако го беше счупил в половин резба щеше да е голям резил.
dido1975 - специалист
Да потвърдя и аз - не си взимайте ел. пистолета за силикон. След 15 мин. работа, силикона се разтече от задната част, вместо от предната
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: