• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
ПП: Търся тройка със светещ прекъсвач за монтаж на стена (без кабел), за остъклена тераса- за печка и скара...имам кабел 4квадрата, по възможност бял и без луфтове като този дето гледах Nilson за 8.50лв...
Този ми допада, но ми е далеч Ташев
https://www.tashev-galving.com/028+BRS+ ... 0%B5%D0%BB
Прикачен файл:
kont BRS 629.jpg
Прикачен файл:
parkside-akku-bohrschrauber-pbsa-12-b1.jpg
[/quote]

Колко точно мислиш че този тип тройка че и с подобен слаб прекъсвач ще издържи на подобни консуматори ? Виждал съм подобни разклонители на какво приличат след подобна употреба. Има мощни копчета за перални и печки но се продават отделно или са вградени с по един контакт- Български. Аз също препоръчвам Българските контакти с пружинки на тоководещите клеми.
Гост - специалист
dido1975 написа:
Да потвърдя и аз - не си взимайте ел. пистолета за силикон. След 15 мин. работа, силикона се разтече от задната част, вместо от предната
Не знам защо го пишеш това? За да ти повярва някой, че пистолета не струва? Няма как да стане- тук е секта на любителите на инструменти от Lidl (за въпросните инструменти- или добро или-нищо)
cholev - майстор
Сектата е по скоро обратната. Доказват как не струват. Търговци.
От пистолета потекло отзад- феерична глупост. Това просто е невъзможно и на теория и на практика
dido1975 - специалист
Пиша го за да се знае какво представлява въпросния пистолет. А когато съм имал добро мнение за нещо, също не съм го спестявал. След като нещо е калпаво, колкото и да го възхваляваме, то по-хубаво няма да стане. А няколко страници по-назад имаше същото мнение като моето, даже и със снимки. Аз само го потвърдих след личен опит.
dido1975 - специалист
cholev написа:
От пистолета потекло отзад- феерична глупост. Това просто е невъзможно и на теория и на практика
Виж снимките няколко страници по-назад. След 15мин. работа пръчката се разтече ОТЗАД.
cholev - майстор
Ева ли го. На тоя свят всичко е възможно. Аз лично с този пистолет не съм имал проблем. Но напоследък ползвам газовия= по ме кефи.
Винтоверта, който пускат другата седмица е точно този, който чаках, обаче както винаги с една хубава надценка от 20лв... Но от друга страна пък бормашината, която също ще пускат е на същата цена като в немския Лидл :?
hakama - специалист
fore написа:
ПП: Търся тройка със светещ прекъсвач за монтаж на стена (без кабел), за остъклена тераса- за печка и скара...имам кабел 4квадрата, по възможност бял и без луфтове като този дето гледах Nilson за 8.50лв...
Този ми допада, но ми е далеч Ташев
https://www.tashev-galving.com/028+BRS+ ... 0%B5%D0%BB
Прикачен файл:
kont BRS 629.jpg
Прикачен файл:
parkside-akku-bohrschrauber-pbsa-12-b1.jpg
Колко точно мислиш че този тип тройка че и с подобен слаб прекъсвач ще издържи на подобни консуматори ? Виждал съм подобни разклонители на какво приличат след подобна употреба. Има мощни копчета за перални и печки но се продават отделно или са вградени с по един контакт- Български. Аз също препоръчвам Българските контакти с пружинки на тоководещите клеми.[/quote]
Не се бях замислил... Явно ще е стандартен без друго скоро ще местя печката вътре. Откъде бихте препоръчали, само да не е бакелитен/черен/.
Иначе имам единичен с усилен прекъсвач (червен), ще го боцна за парти-грила, че той е без ключ :)

ПП: За Лидл - тъкмо мислех да питам за стяги... тези ОК ли са? Трябват ми за вкъщи, да държат докато режа със зеге (допълнителна "ръка")...пробивам с бормашина (имам такава от промоцията :-D ) или съм сложил с лепило нещо. Само не знам малките или двете големи :idea:
Баш Майсторо - специалист
Аз вчера си получих моите от немския лидъл, акумулаторния винтоверт 20V, този големия с ръкохватката с батерия и зарядно, винтоверт за ГК с приставката за патрондашите и един перфоратор 1050 W, всичко излезе към 300 лв. с доставката.
pif4o - специалист
Стягите ги имам, бих казал че са хубави, имах купувана една същата ама от баумакс, пълен боклук, докато лидълските все още държат, стягам с тях доста здраво, щото тая година правих бая неща от железа и ги ползвах да държат докато заварявам, просто внимавах да не са много близо до заварката че се топят от пред червените петички. Мисля че няма да съжаляваш, от тях съм си купил и дългия и късия модел и най малките :)
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: