Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте, имам проблем с Ферели п7, при запалване зарежда и пали пилетите но не обдухва и пилетите горят от тягата на комина, шлека подава необходимото количество за първо ниво горене но след известно време дава грешка А01, изчиствам с Р а понякога спирам и тока но пак продължава това, чак след третото изчистване на грешката заработва нормално. След 5-6 часа но по някога и след 2 дни същия проблем. Не съм сменял пилети, 5 години никакви от този род само са ми сменяли запалката, и ако може да ми съдействате от къде да закупя керамичка качествена и как да си я сменям сам.Но сега ми е важен 1-вия проблем. Благодаря
naskov - майстор
Ако вентилатора не работи горелката няма да може да запалва. Може на първа степен вентилатора да е намален много и затова да гасне
n.ganev - майстор
Провери да не е зацапана фотоклетката
n.ganev написа:

БЛАГОДАРЯ,на ниво 1 вдигнах на 55 паскала вентилатора и вече 2 дни няма проблем.Фотоклетката не съм я погледнал но като чистя шлаката непременно ще я почистя. :partyman:
Стефан MK написа:
n.ganev написа:

БЛАГОДАРЯ,на ниво 1 вдигнах на 55 паскала вентилатора и вече 2 дни няма проблем.Фотоклетката не съм я погледнал но като чистя шлаката непременно ще я почистя. :partyman:
Весели празници.
gnt69 - майстор
nakova написа:
https://www.ladiesworld.eu/za-nas.php
Момата хубавка колко взема за час. :partyman:
n.ganev - майстор
И тази тема осраха. Къде са модураторите?
Бдят зорко и местят теми на правилните места, ама за рекламите не знам кви са им идеите.
Аз, за такива нарушения, наказвам една седмица на сухо. Хахааа

Тема "Проблем горелка Ферели" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: