Не е толкова лесно като се закучи нещо с това управление ,случвало ми се е и на мен подобни ядове почти необясними ,оправял съм положението с моя и помощ на колеги по телефона .Да книжката в такъв моменнт се чете 20 пъти и се казват толкова вълшебни пожелания .Нямам точно обяснение по въпроса защото не съм пред камината и не знам какво се случва...
nadinka написа:Задължитено го изчистете ако не сте, от там минава целия поток на въздуха и ако е запушен всичките другите да сте изчистили все тая. Извинявай че пак питам но тези точно над горивната камера изчистихте ли ги защото и те са важни.nadinka написа:Променяме и настройките всяка вечер с човека от магазина, от когото купихме камината. Онзи ден намалихме подаването на пелети, вчера беше нещо свързано със самопочистването. От обяд до този момент гори новите пелети, вече около 3 часа, пу пу, дано всичко е наред. После пък да се чудя ко да прая старите пелети. Ама до там да стигнем. Сега я гледам си е стигнала градусите и съм в очакване.
Очакването .... е същото, пак спря, не е от пелетите значи. Ще изчистим и оня отвор. Дано има подобрение