Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bedamusa - специалист
Равносметката за почти 24 часа - 50 кг.изгорени слънчогледови пелети / 26 градуса на всякъде / интервали от по 2 часа без горене. Направо съм доволен бях леко паникьосан, Благодаря отново.
Rumen89 - специалист
bedamusa написа:
Равносметката за почти 24 часа - 50 кг.изгорени слънчогледови пелети / 26 градуса на всякъде / интервали от по 2 часа без горене. Направо съм доволен бях леко паникьосан, Благодаря отново.
Моят е 60 кг за 24:00ч но къщата е 230-240 кв. м иглолистни пелети температурата е 22-23 градуса. Тук в София има само на едно място слънчогледови но са по 280лв. Ако някой знае за някой по евтини може да сподели.
tihomir123 - специалист
Rumen89 написа:
bedamusa написа:
Моят е 60 кг за 24:00ч но къщата е 230-240 кв. м иглолистни пелети температурата е 22-23 градуса. Тук в София има само на едно място слънчогледови но са по 280лв. Ако някой знае за някой по евтини може да сподели.
Село Покрайна Видинско 192 лв. тон 6 мм.
filmatoplo - майстор
Хората питат когато си купуват котела комбиниран дали влиза комплекта за дърва ,това е опция която се поръчва и заплаща отделно .Идеята е котлите да са пелетни ,и все пак за да се отговори на търсенето има и кит за дърва.
andy_forresite - майстор
Не виждам логика при комбинирания модел комплектът за горене на дърва и въглища да се предлага срещу доплащане. Всичко трябва да е комплект. Клиентът е избрал този модел с намерението да ползва твърдо гориво и ще приеме по-високата цена. За какво му е осакатен котел, който въпреки че е комбиниран, не може да се ползва за друго освен пелети. Накрая знаем какво се получава - с комби модела се горят само пелети. Ама па е комби ... Кел файда, даже е по-зле от пелетния с тези две грамадни порти отпред, а цената е същата. Глупости.
filmatoplo - майстор
Абе нещо тъпия ми таблет се дъни .Относно комплекта за дърва той е опция която ако ти е нужна я заявяваш и плащаш калко по добре.
Tzinata - специалист
Абе много вятър искат слънчогледовите пелети бе.При иглолистните бях на 40%,а при тея отидох на 50%.
Моля някой с по-голям опит да коментира.
Tzinata - специалист
Ами примерно,димните газове отидоха на 150-160градуса.Вижда ми се,че много топло бяга през комина.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: