• 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Е аз го имам термометъра. Бачка си.
И с какво е по хубав даже в пъти посочения.
Лидълския е +-1.5оС точност, а този с 'пъти по хубав' е +-2оС.
:-D
Религия- вярвам, че другия е в 'пъти по хубав'. В предвид на религиозния празник ти се прощава чедо :prayer:
Chefo77 - майстор
Чолев, не съм запознат какво точно представляват двата термометъра, но точността и температурният диапазон далеч не са най-важните показатели... :wink:
А важните дори и не са споменати при лидлските. Подозирам, че е за да не ви товарят излишно.
cholev - майстор
Темпертатурния диапазон е горе долу еднакъв в случая, а пък а един термометър точноста ми се вижда най важния параметър.
Малко офф. По хранителните.
Италиянските антипасти ми допадат- печурка на грил и артишок. Върло добри. Беленкая 0.7 на под 11лв. Загледал съм омарите, но засега се въздържам (чакам след нова година да свалят цената, че солена). Някой пробва ли се?
plamen6703 - майстор
Биволският суджук е добър, а "Беленькая" да се чудиш какво пиеш както на 11 лв. така и на 15 лв :wink: колко струва шишето, капачката на шишето, етикета... акциза.. и колко струва накрая това в бутилката :drinkers:
radius - майстор
cholev написа:
Темпертатурния диапазон е горе долу еднакъв в случая, а пък а един термометър точноста ми се вижда най важния параметър.
Измери една тенджера от алпака с вряща вода и ще видиш дали точността е най-важния параметър за IR термометър.
Chefo77 - майстор
:rolleyes:
cholev написа:
За теб вероятно е, но за теб може и само кубатурата на двигател да е най-важната при избор на автомобил. А да си се сещал, че тази точност е дадена при някакви градуси, дали е една и съща при измерване при 20 градуса околна и при -20 градуса околна? Има ли температурна корекция в зависимост от околната температура? Дали диаметърът на фокусното петно е от значение? При фонови 150 градуса, как ще измериш точна температура на нагрята гайка, ако петното е голямо?
Не се заяждам, казах, че не съм запознат и с двата термометъра. Просто когато някой не дава информация, в повечето случаи има защо да не я дава. Като при ултразвуковата рулетка ... няма инфо за грешката. Е, тя е 1%, нищо особено. Но на 20 метра са 20 сантиметра, което е много ...
cat - специалист
Абе вие на мултицета термо сонди нямате ли ? Просто питам , колко и да харесваме марковият инструмент Лидл определено имат добри попадения и неща с които се работи рядко си струва да бъдат от лидлскат категория инстументи .
silent - майстор
Колега Cholev бъди в мир със себе си и се радвай на термометъра си... да сравняваш лидълското нонейм китайче с Юнит е меко казано смешно...по смешното е че идея си нямаш какво е най-важното на един подобен термометър а именно да показва минимум отклонение от реалната температура на еднакво нагрети части от различен материал и с различен цвят и повърхност... от различно разстояние и под различен ъгъл...да има възможност да се правят корекции в зависимост от материала който измерваш специално този юнит за който говоря има всичко това .....и съм го сравнявал с термометър на БЕТА който струва 10пъти повече и Бетата се дъни сериозно ...със сигурност има и по хубави термометри и по скъпи но този на лидл е извън всякакви класации...и можеш да го сравняваш единствено с китайските по китайските сайтове за 10долара...
А религиозния фанатизъм е в твоята глава ....и да дадеш 40лв за лидълския термометър си яко прецакване...
cholev - майстор
Човече доволен съм от термометъра, който ми дава 1.5оС над 0оС в сравнение с посочения, който дава 2оС гарантирано при 23оС само. Дреме ми на шмайзера че бил юнит. И каква е тази фирма- пак някаква азиатска. Била върха. Ползвай със здраве
Как разбра че е по добър- :? От поглед по снимка. Фантастика
Гений на сравнението- и какъв ти беше еталона при сравнение на бетата и юнита - да не си ползвал лидълския :-D
kozl - майстор
А каква е минимилната дистанция на измерване?
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: