• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 22
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Su-37 - специалист
Венци, покажи клип на менюто. Трябва да може да се настройва време за работа на шнека в секунди и време пауза в секунди. Поне за 1, 3 и 5-та степен трябва да може. Дай да видим това мистериозно управление, дето никой не му разбира. Разцъкай го докато снимаш.
Rumen72 - специалист
Пробвай с това
Синичките цифрички не ги гледай , те са мои бележки по инструкцията

Прикачен файл

Screenshot_2017-10-06-16-07-49.jpeg

Прикачен файл

Screenshot_2017-10-06-16-08-19.jpeg
Здравейте,за 18 ската камина как се влиза в подробни настройки в менюто,някой може ли да пише,мерси! :?

Как да я накарам да гори по дълго време ,гасне при достигане зададената температура та водата преди да достигне зададената темп.на стайният термостат?
Последна промяна от 77Krasi на съб окт 07, 2017 7:40 pm, променено общо 1 път.
При намалено подаване на пелети в сравнение с настройките от производителя, може ли да се увеличи периода за автоматичното почистване, което е 20 мин по инструкция? Става въпрос за камина GF18.
Rumen72 - специалист
Rumen72 написа:
Пробвай с това
Синичките цифрички не ги гледай , те са мои бележки по инструкцията

Инструкция Пелетна горелка VIP 858 48 KW.pdf:
http://dox.bg/files/dw?a=fde418b4b1

Pellet_burner_MARELI_SMB_50KW_instructions_EN (1).pdf:
http://dox.bg/files/dw?a=a70a6c3057

Pellet_burner_MARELI_SMB_50KW_instructions_BG.pdf:
http://dox.bg/files/dw?a=2ab64e4a60
здравей колега би ли ми казал от къде да си намеря и аз тези настройки на инсталатора на камината ?
Здравейте колеги, тази зима година си закупих пелетна камина Golden fire GF 24 и все още немога да направя правилните настройки. Ще се радвам Ако някой може да помогне.
Тишоoo - помощник
Здравейте колеги с GF 24 съм с по новия софтуер, радиаторите са ми 5 броя 12kW за 15 часа ми гори около 22-23кг пелети според повечето коментари, които чета ми се вижда доста висок разхода.Настройките са до като достигне 50 градуса на водата и влезе в модулация работи на 1-ва степен ръчно настроена вентилатор 1250 оборота, шнека пуска 1,9сек. през интервал 16сек. и след това модулацията, вентилатор 970 оборота шнека отворен 0.9сек през интервал 16сек. Ще съм много благодарен ако някой сподели мнение и настройки :)
pacimirev - помощник
Първо според мен намали вентилаторите хвърляш иколо 123гр. в Ауспуха
Второ ми се види много на често по дава шнека .И това с ръчното задаване не го разбрах??? :?Ако тръгнеш от Варна за София с кола само на първа ще икономисаш ли? :finga:
Последна промяна от pacimirev на съб дек 30, 2017 2:01 pm, променено общо 2 пъти.
pacimirev - помощник
P05-37.5 ако не се лъжа тоя беше задай това и виж.Ако не ако променяш нагоре уредяват обратно зачестяват
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 22

Тема "Настройки на пелетна камина GOLDEN FIRE 24GF???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: