• 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
kozl написа:
А каква е минимилната дистанция на измерване?
Не задавай такива въпроси!
Само за неща, които ги има в упътването.
Важното е, че той е доволен. :)
silent - майстор
cholev написа:
Човече доволен съм от термометъра, който ми дава 1.5оС над 0оС в сравнение с посочения, който дава 2оС гарантирано при 23оС само. Дреме ми на шмайзера че бил юнит. И каква е тази фирма- пак някаква азиатска. Била върха. Ползвай със здраве
Как разбра че е по добър- :? От поглед по снимка. Фантастика
Гений на сравнението- и какъв ти беше еталона при сравнение на бетата и юнита - да не си ползвал лидълския :-D
кажи на пияния че е пиян на лудия луд и на чолев че лидл продават брандирани посредствени една идея по-качествени ментета и той кат вземе да ти повярва...един човек по-малко да не се прецака купувайки си тремометъра на Лидл пак си е струвало усилието ....и за да не ме обявят за лидълофоб ще кажа че имам някой неща от Лидл които ползвам и са що годе прилични имах и повече но ги разкарах...но пък и не мога да не кажа че качеството на инструментите им пада цените им растът и определено не са нито толкова изгодни нито толкова на далавера...а и като гледам по темата хората се усетиха и взеха да се одръпват...остана единствено бг мениджмънта на лидл който като всеки бг мениджмънт където се захване осира всичко-справка емаг и черните му петъци през последните 2 години ...и чолев който е толкова заблуден че никой не може да му помогне .... :-D
radius - майстор
Чолев, искам отговор какво си измерил, стига с тоя 1 градус :
radius написа:
cholev написа:
Темпертатурния диапазон е горе долу еднакъв в случая, а пък а един термометър точноста ми се вижда най важния параметър.
Измери една тенджера от алпака с вряща вода и ще видиш дали точността е най-важния параметър за IR термометър.
Я изкараш 40С, я не.
Тук може да прочетеш защо е така https://en.wikipedia.org/wiki/Emissivity
Баш Майсторо - специалист
hakama написа:

Нямам точен нивелир, както и ъгломер - този добър ли е?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6425
Мен също ме интересува дали го бива този нивелир и ъгломер дайте мнение ако има запознати ?

Относно луфта в батерията на винтоверта, за който спомена колегата, този дето пристигна от германия няма грам даже е "прекалено" стегнато, явно е до бройки или партиди. :? Пожелавам на Всички Весело посрещане на Новата Година и нека да имате само Успехи !
kozl - майстор
Имам този:
Прикачен файл:
FLUKE 62 mini.jpg
FLUKE 62 mini.jpg (53.26 KиБ) Видяна 2407 пъти
и Лидълския.
Как да ги тествам един до друг?
Флукето го хванах да лъже с Т на арматурата по водопроводните тръби.
На поц.тръби - добре, но примерно на спирателни кранове - зле.
jekasus - майстор
kozl написа:
Как да ги тествам един до друг?
Ми... заедно, на различни поверхности...
Djack - специалист
radius написа:
Чолев, искам отговор какво си измерил, стига с тоя 1 градус :
radius написа:
cholev написа:
Темпертатурния диапазон е горе долу еднакъв в случая, а пък а един термометър точноста ми се вижда най важния параметър.
Измери една тенджера от алпака с вряща вода и ще видиш дали точността е най-важния параметър за IR термометър.
Я изкараш 40С, я не.
Тук може да прочетеш защо е така https://en.wikipedia.org/wiki/Emissivity
Извинявай, би ли ми обяснил с 2-3 думи, за какво става въпрос, че ми стана любопитно? На работа, често ползваме такъв термометър и понякога мерим температурата на неръждаеми повърхности! Ще ми е полезно! Може и на Л.С. Линка го прегледах, но не можах да разбера за какво говориш точно!
Поздрави и благодаря предварително!
silent - майстор
различните повърхности дават отклонения в температирата ...конкретнен пример черен маркуч на охладителна уредба на двигател и алуминиев фланец...ясно е че температуера им е еднаква но материал е различен цвета също....хубавите термометри дават малки отклонения ..от порядъка на няколко градуса ...калпавите до няколко десетки градуса...хубавите имат ръчно въвеждане на корекции в зависимост от материала на който измерваш температурата...калпавите нямат.....тествал съм термометрите в ограничени условия --основно измерване на температури на двигател с вътрешно горене...така че това са лични впечатления и не казвам че са най-верни или най изчерпателни...както бях споменал термометрите са Бета, Юнит -3бр., Китайски безименен и Прословутия Лидлски....от тях най добре се представя Юнит , Бетата определено незадоволително като се има предвид че е 300лв.... Китайския и лидълския са на кантар с тази разлика че единият е 9,50 долара другия 40лв....
turbobiit - напреднал
3 в 1 шлайфа добър ли е?Ватовете не са ли малко за такава машина?
dido1975 - специалист
Баш Майсторо написа:
hakama написа:

Нямам точен нивелир, както и ъгломер - този добър ли е?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6425
Мен също ме интересува дали го бива този нивелир и ъгломер дайте мнение ако има запознати ?

Когато градусите на ъгломера са на "0" ,т.е. нивелира е разпънат и е поставен върху равна повърхност-нивелира трябва да е прилепнал за повърхността. При мен, по средата-там където е ъгломера се появява луфт от около 4мм от повърхността. Така че колко е читав като нивелир не знам, но скалата на ъгломера е калпава.
Същото мога да кажа и за 750 ватовата дрелка. От три комплекта едвам събрах един читав. И от най-читавия - не можеш да разчиташ на ниските обороти, колкото и да въртиш регулатора на оборотите. Тях просто ги няма.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: