kozl написа:А каква е минимилната дистанция на измерване?Не задавай такива въпроси!
Само за неща, които ги има в упътването.
Важното е, че той е доволен.

kozl написа:А каква е минимилната дистанция на измерване?Не задавай такива въпроси!
cholev написа:Човече доволен съм от термометъра, който ми дава 1.5оС над 0оС в сравнение с посочения, който дава 2оС гарантирано при 23оС само. Дреме ми на шмайзера че бил юнит. И каква е тази фирма- пак някаква азиатска. Била върха. Ползвай със здравекажи на пияния че е пиян на лудия луд и на чолев че лидл продават брандирани посредствени една идея по-качествени ментета и той кат вземе да ти повярва...един човек по-малко да не се прецака купувайки си тремометъра на Лидл пак си е струвало усилието ....и за да не ме обявят за лидълофоб ще кажа че имам някой неща от Лидл които ползвам и са що годе прилични имах и повече но ги разкарах...но пък и не мога да не кажа че качеството на инструментите им пада цените им растът и определено не са нито толкова изгодни нито толкова на далавера...а и като гледам по темата хората се усетиха и взеха да се одръпват...остана единствено бг мениджмънта на лидл който като всеки бг мениджмънт където се захване осира всичко-справка емаг и черните му петъци през последните 2 години ...и чолев който е толкова заблуден че никой не може да му помогне ....
Как разбра че е по добър-От поглед по снимка. Фантастика
Гений на сравнението- и какъв ти беше еталона при сравнение на бетата и юнита - да не си ползвал лидълския
radius написа:Я изкараш 40С, я не.cholev написа:Темпертатурния диапазон е горе долу еднакъв в случая, а пък а един термометър точноста ми се вижда най важния параметър.Измери една тенджера от алпака с вряща вода и ще видиш дали точността е най-важния параметър за IR термометър.
hakama написа:Мен също ме интересува дали го бива този нивелир и ъгломер дайте мнение ако има запознати ?
Нямам точен нивелир, както и ъгломер - този добър ли е?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6425
radius написа:Чолев, искам отговор какво си измерил, стига с тоя 1 градус :Извинявай, би ли ми обяснил с 2-3 думи, за какво става въпрос, че ми стана любопитно? На работа, често ползваме такъв термометър и понякога мерим температурата на неръждаеми повърхности! Ще ми е полезно! Може и на Л.С. Линка го прегледах, но не можах да разбера за какво говориш точно!radius написа:Я изкараш 40С, я не.cholev написа:Темпертатурния диапазон е горе долу еднакъв в случая, а пък а един термометър точноста ми се вижда най важния параметър.Измери една тенджера от алпака с вряща вода и ще видиш дали точността е най-важния параметър за IR термометър.
Тук може да прочетеш защо е така https://en.wikipedia.org/wiki/Emissivity
Баш Майсторо написа:Мен също ме интересува дали го бива този нивелир и ъгломер дайте мнение ако има запознати ?hakama написа:
Нямам точен нивелир, както и ъгломер - този добър ли е?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6425
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: