Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
сакъзче написа:
Здравейте на всички, много се извинявам за въпроса, но как се казва този пистолет, т.е. като какъв да го търся като вляза в магазините. Искам да разбера , за мен това е най -важно: Дали става за боядисване на дървен таван с лак с разредител??? .
Благодаря Ви за вниманието.
Ne chete li temata??? Ne razbra li, che za nisto ne stava? Vsyshtnost kakvo ochakvash za 35lv?
Kupi si go, opitaj, hvyrli go, preodolej myrzela si i boqdisaj/lakiraj po stariq nachin. S rychichki.

Molq, podajte mi flextype. Umiram taka!
velsi - Почетен майстор
Бе що се излагаш?! За какво ти е Флекс Тъп? Аз да не би да имам?
Kuncho - напреднал
Аз имам спомен с такава бръмчалка. Подариха ми я и като поработих малко с нея разбрах защо. Ми то ужасен шум, ужасно нещо. Но пък за боядисване на тавани смея да кажа че е много подходящ.
сакъзче - специалист
n_a написа:
сакъзче написа:
Здравейте на всички, много се извинявам за въпроса, но как се казва този пистолет, т.е. като какъв да го търся като вляза в магазините. Искам да разбера , за мен това е най -важно: Дали става за боядисване на дървен таван с лак с разредител??? .
Благодаря Ви за вниманието.
Ne chete li temata??? Ne razbra li, che za nisto ne stava? Vsyshtnost kakvo ochakvash za 35lv?
Kupi si go, opitaj, hvyrli go, preodolej myrzela si i boqdisaj/lakiraj po stariq nachin. S rychichki.

Molq, podajte mi flextype. Umiram taka!
Господинe искам да Ви помоля най-уважително да не се правите на психолог и да уважавате целта и смисъла на този форум.
rockwall - майстор
МОЯТ БЕШЕ 25 ЛЕВА от практикер

китайски някъв е ама е СТРАШНО КУЧЕ И въпреки че пише да не се боядисва с алкидна боя аз не го жаля (нали затова взех за 25 , а не за 180 лв на БОШ)

МИСЛЕХ СИ АКО СЕ СКАПЕ ЩЕ ГО ЗАСИЛЯ В СТЕНАТА и ... нов - ама се държи ДИВАНЕТО

ПРЪСКАЛ СЪМ ВОДОРАЗТВОРИМ ЛАК, С БЛАЖНА БОЯ, С ЛАТЕКС, С ФАСАГЕН и с дълбокороникващ грунд за стени

СЛЕД ПРЪСКАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РЕЗЕРВОАРА СЕ ПЪЛНИ С РАЗРЕДИТЕЛ ИЛИ ВОДА (ако е на водна) И СЕ ПРЪСКА ПОНЕ 3 МИНУТИ

не че не се задръсти 1-2 пъти , но се отвива дюзата = пружинката се удря леко един път в стената или пода и се раздвижва

АЗ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ МОЯ ПИСТОЛЕТ

между другото в латекса е най-слаб - там ти трябва гъстота за да имаш цвят а пистолетът му трябва рядък яйрян - тия гъстомери ги забрави - само с опити ще уцелиш точната мярка

трябва да пръска като дезодорант

ако плюе - разреждай или нагласи (отзад на моя има една врътка за нагласяне на силата)
The_FAN - специалист
Аз пък си взех Bosh PFS 55....въпреки заглавието на темата !
И вече ми е мирна главата.... като вско друго нещо в този живот като почнеш да правиш избора според цената накрая се наиграваш едно хубаво. За това реших след ментето да не минавам с още пари за проби през машинки среден клас и си взех каквото трябва.
Spokoiniq - майстор
И как се справя с латекса?

Тема "Пистолет за боядисване Феро тоолс !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: