Най - вълнуващия въпрос зимно време.
stelibg - специалист
Отговорете на въпроса "при еднакви цени какви пелети бихте горили"? :)
То отговора е ясен, ама все пак. И тук като навсякъде - за малко повече качество, доста повече пари :)

"Размислите" ми бяха, че при цени от 230 на слънчогледови, не е ли по-добре да се горят дървесни за 340. Ама никъде няма слънчогледови в 15 килограмови чували за 180 лева.
Не съм против слънчогледовите - просто искат повече обгрижване, и имаха "малък" проблем с губенето на пламъка, за разлика от дървесните:)
Но погледнато "екологично" - слънчогледовите са си 100% възобновяема енергия.
gnt69 - майстор
stelibg написа:
То отговора е ясен, ама все пак. И тук като навсякъде - за малко повече качество, доста повече пари :)
"Размислите" ми бяха, че при цени от 230 на слънчогледови, не е ли по-добре да се горят дървесни за 340. Ама никъде няма слънчогледови в 15 килограмови чували за 180 лева.
Не съм против слънчогледовите - просто искат повече обгрижване, и имаха "малък" проблем с губенето на пламъка, за разлика от дървесните:)
Аз не съм пробвал никога пелета различна от слънчоглед в моята горелка. Миналата година се бях заканил първо взех 3 тона слънчоглед с намерението ако не стигнат да взема дървесни да притикам зимата. Ама нямаше оферта февруари и си продължих на слънчогледови. Слънчогледовите по малко хора могат да ги горят и по се намират. За тая година намерението е същото ако не стигне тоя слънчоглед дето съм го взел ще взема дървестни хем да пробвам ама ще видим. Имам една оферта от талашитени плоскости на 330 ама не съм сигурен в качеството, макар че съм чувал че са калорични.
За сега имам само намерения.
Весели празници. :partyman:
stelibg написа:

То се знае какви. Ако не ми пука за финикийците, нищо друго, освен ония чамови от Украйна. 15 торби пуснаха 2 шепи пепел, но цената беше 400 лв. за тон, точно на днешният ден през 2015 г.
Значи, днес горелката в 12.00 са окръгля. Наливайти на виртуалната ми сметка!
filmatoplo - майстор
:-D Чудя се какво да напиша трезвен в края на тази година :? Айде Наздраве.
Rumen72 - специалист
filmatoplo написа:
Да ви е честита новата 800 страница, тази година 800, догодина 1000 , или както казваше един добре известен държавен ръководител „ Таз година завод за полупроводници, догодина завод за цели проводници!!!” , ха наздраве! :-) :-) :-)
Последна промяна от Rumen72 на нед дек 31, 2017 6:23 pm, променено общо 1 път.
gnt69 - майстор
filmatoplo написа:
Кат си рекъл наздраве да е. Дано по лесно да ги изкарваме парите през новата година и да не ни свидят да купуваме слънчогледови, да гориме само швайцхофер. И като теб да изкараме поне 3 месеца на море. :partyman:
Грейко правят ли газови едноконтурни котлета?
Аз замесих на ръка, скоро вадя празничната питка.
Наздраве на всички съфорумци!
filmatoplo - майстор
На първи април пускат газовия котел...А сега ЧНГ . :drinkers: зарята и химна да започнат -Сега.
За много години Грейковци и Съфорумци!
Живот и здраве, по много и на всекиму!
За газовото Грейко...ясно е, ши има да чакам. Поне до 1ви април де, хаха.
Баш за тогас съм обещал да сваля 10 кила, иначе ще се наложи да вадя миди на Галата, пък съм зиморничав.
Ма знай ли са, до тогава колко пелети има да изгоряааааат...
Наздраве, колеги по форум, и интереси!
tihomir123 - специалист
Честита Нова Година на всички живи и здрави бъдете. Имам едно питане на какво се дължи това, когато готелката работи с дървесни пелети от комина почти не излиза дим, а при слънчогледови пелети си излиза и то много?Настройките по принцип са много добри и за двата вида горива

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: