Boyan написа:@Boyan, може би сте прав. Ако бе започнала темата с теория щеще да е полезно, но може би и за някои скучно.Hursa написа:Не знам дали някой може да каже как съвсем лесно и елементарно да се изгради високоефективна термопомпа.Много сте прав ....
Но може би трябва да се обяснят основите (ако не са обяснени вече), за да се стъпи на нещо.
Основната грешка на жена ми , която започна темата .
Тя даде схема на лесна за изпълнение термопомпа , изчисли и описа компонентите и до там .
Трябваше първо да опише теорията .
Това нямаше да ограничи този тип коментари , защото те са типични за български форум .
Винаги се намират хора , които да избиват комлекси .
Но щеше да даде възможност на потребителите сами да си ги изчисляват .
@Маги даде изключително много полезна информация за всеки, който има очи да я види.
Знам какъв къртовски труд и колко много време ще отнеме на всеки човек, който реши да напише лесно и на разбираем език на всички-всичко, започващ от основите.
Смятам, че Вие имате капацитета от знания. Друг е въпроса дали имате време, желание и най-вече да се абстрахирате от всички комплексари или хора с интереси в монтажа и продажбата на купешки ТП, които ще се изкажат негативно. Разбираемо е! Те имат съвсем друг интерс и говорят за една ТП, като за космически кораб.
В края на краищата една ТП се състои от 4 основни елемента. Компресор, топлообменници, дросел и управление.
Спомагателните елементи като защити, филтри, корпус, изолация манометри и термометри, маслоотделители, ресивери са елементи, които подпомагат стабилната и дълговечна работа на една ТП, но не са задължителни. Те няма да увеличат КОПа на системата, макар, че в конкретни случаи подпомагат диагностиката.
На моята ТП спестих 100лв от манометри и в последствие ме беше яд. С помоща и инфо от @Стоев закупих кранчета и манометричен блок и всичко си дойде ня масто.
Най-хубавото на една ТП събрана от нула е, че е лесно ремонтопригодна и лесно се надгражда.
Всеки хладилен техник, който има станция за събиране фреон може да изтегли фреона, реже се с тръбореза и се запоява новият елемент. Следва вакумиране, зареждане и тест. След 1-2 часа всичко работи.