• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
pi6ligara написа:
Грейко Бижу
Кратко точно и ясно.[/quote]

Е па оно ти беше разяснено в няколко поста :)
pi6ligara - специалист
kalin72 написа:
pi6ligara написа:
Грейко Бижу
Кратко точно и ясно.
Е па оно ти беше разяснено в няколко поста :)[/quote]
Така е но на мен не ми беше станало ясно :wink:
bmahob - майстор
Взимай Бижуто, ако ти е малко ще трампим с Коммото мойто 21кв/че като го взимах бъкел не бях чел, за моите 70м2, добре че не съм напълно изолиран иначе... :-D шъ прегревам на първа :-D /
pi6ligara - специалист
bmahob написа:
Взимай Бижуто, ако ти е малко ще трампим с Коммото мойто 21кв/че като го взимах бъкел не бях чел, за моите 70м2, добре че не съм напълно изолиран иначе... :-D шъ прегревам на първа :-D /
А така,бравос другата зима ако се наложи бързо бързо ще се сприятелим! :-D
pi6ligara - специалист
След като изчетох отново бавно и методично всички мнения,искам отново да благодаря на всички за помощта,най вече на колегата Анди,също и на колегата пуснал темата,защото малко или много му превзех темата.Извинявам се на всички ако съм ги ядосал с нещо.Пролетта започвам да обикалям Плевен да търся Бижу. :partyman:
Интерметал са дистрибутори,още есента на 2017г.имаха на склад GREYKO BIJOU .
pi6ligara - специалист
eliostv написа:
Интерметал са дистрибутори,още есента на 2017г.имаха на склад GREYKO BIJOU .
Интермал,които са в кайлъка ресурс ли?Мерси колега ще отида да разгледам,а имаш ли представа дали те ги монтират и сервизират?
Има си човек за Плевен който ги пуска ,също тъка и сервиз две години.Там хората са любезни ще получиш пълна информация.
http://intermetal.bg/?p=509
pi6ligara - специалист
eliostv написа:
Има си човек за Плевен който ги пуска ,също тъка и сервиз две години.Там хората са любезни ще получиш пълна информация.
http://intermetal.bg/?p=509
:partyman:
Здравейте отново! Днес ми пристигна каминката! Alfa Plam Commo 15 (13+2). :supz: Като първо впечатлени е супер. Страхотен дизайн, лесно почистване и си е пълен комплект (разшерителен съд, предпазен клапан и помпа), за разлика от други модели "толкова хвалени" които след доставката оставаш изненадан, че трябва да си купуваш останалото оборудване! И на всичкото отгоре гаранцията си важи от самото начало, без такси и таксички за пускане и други глупости. :roll:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Запитване за избор на пелетна камина ????" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: