Благодаря за отговорите..далеч съм от мисълта, сега да се решава спора дали се полага или не хидроизолация.Тъй като не си решил да слагаш хидроизолация няма да пускам снимки. Ако все пак решиш и послушаш един "аматьор" няма да съжаляваш.
Все пак ще ти кажа, че ако не положиш хидроизолация не ти пожелавам такива "професионалисти" да ти идват в къщи и да преправят цялата баня наново

Страшно се дразня, когато аматьори дават становища и налагат мнението си върху това на професионалисти.И как разбра, че съм аматьор....може би по броя постове или си гадател

А, пък това че се имаш и изтъкваш като професионалист е голям смях. Ако беше такъв просто съветите които даваш щяха да са доста по-различни. Имам много приятели - професионалисти строителни инженери и всички се посмяхме много когато има разказах за съветите ти относно хидроизолацията. Но, не ти се сърдим. Явно си от по-старото поколение което е свикнало с течно стъкло в теракола да решава проблемите

Едно време дядото на Дстефанов само хидроизолаций е правил... В мозайките е пълно със хидроизолаций, както и във гипсовите блокчета на човека.
Едно време, когато бабата на Time2Burn когато се е поливала в такава баня без хидроизолация е текло на главите на съседите......години по-късно и той ги правел по същия начин и сега като едно време тече на съседите от долния етаж

Много си компетентен, няма що. Едно време не се правили хидроизолаций....абе ти шегуваш ли се или какво ....не виждаш ли че повечето бани да не кажа всички (който не са отляти като кутия) ТЕКЪТ ама здраво бе човек!!! Именно защото нямат такава хидроизолация!!! Земи чети малко книжки....бати специалистите.
Май сте няколко във форума големи специалисти.....
Айде със здраве, че нямам време за глупости и много време отделих за такива като теб....