• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
gladiatormaximus - специалист
май не съм много по критиките, нали?
по си беше хубаво като ги нямаше.

Продължавам Емералд ---

Хладилникът е малък, защото само така може да има хладилник в кухнята.

Ако се сещаш за начин да се съберат в кухня 1.80х1.80 мивка печка и голям хладилник (осен ако хладилника не е ЪГЛОВ - каквито май няма) можеш да ми пратиш идея, но поне аз не успях.

Целта е до мивката да има достатъчно пространство, а не точно до нея да е страната на хладилника и кунята да е с 0.70 по-тясна.

В допълнение - хладилникът така и нямаше да е 1.90 висок, защото над него има скос.

А за прословутите дръжки - чак прилагам снима, че поне малко да те умилостивя

Не са върха, но не са зобщо пластмасови от 80те

хайде и успех

Прикачен файл

дръжки .jpg
дръжки .jpg (66.27 KиБ) Видяна 11543 пъти
Emerald - модератор
Оо, взимам си думите назад за дръжките! :shock: Видяха ми се съвсем други на предната снимка. :lol: Съжалявам- просто изглеждат съвсем различно отдалеч. :datz:

Абе да ти е честита новата кухничка- явно много си я обичаш, а това е най-важното. :) :2thumbs:
Galski - специалист
gladiatormaximus написа:
mersaj за мнението, ама ние решихме да е малко по-фюжън - т.е. мишмаш шкембе чорба.

Има и хартиени лампи, и телени конструкции, и бамбукови щори, и стари буркани за розово масло (на снимката) и с няколко думи е една голяма манджа от стилове - нови стари и т.н.

Кухнята е модерна. Преходът между нея и дневната е ретро. Дневната е пак модерна с лек уклон към азия - бамбукови щори, хартиени лампи, бежово-хартиени цветове, японска маса.
...
"мишмаш шкембе чорба" :lol: - как го каза само!!! Мен пък ме кефи! И тия греди... гот.
Я дай снимки и от дневната, моля!!!!!
Ураааа - мерсаж Emerald !!!! :-D

След твоите критики денят ми беше най-лошия в живота - сега ще спя спокойно. Надявам се наистина да я понасяш - не чак харесваш но поне понасяш
пък кой знае може и да те поканя на гости - от терасата се вижда морето

Относно дневната - нямам все още снимки за показване но и дотам щесе стигне

За успокоение еднахартиена лампа (мое производство) + телени скулптурки - пак оттам

Прикачен файл

бръмбар .jpg
бръмбар .jpg (80.46 KиБ) Видяна 11513 пъти

Прикачен файл

телени топки .jpg
телени топки .jpg (101.88 KиБ) Видяна 11513 пъти

Прикачен файл

лампа .jpg
лампа .jpg (126.7 KиБ) Видяна 11513 пъти
chenks - специалист
Emerald написа:
:shock: :shock: Лелеее, това е най-болното ми място- хей такива раклички. Разрив на сърцето ще получа от завист. :lol:
Просто прелест! Обожавам старинни ракли.
..........
Такива ракли има с купища по улиците на старият град в пловдив. Има много антикварни магазни, цената е от 50 лв нагоре.
като купиш ракла на 50 лева можеш ли да я снимаш и да пуснеш тук снимката

ще развъртим бизнеса
:) Страхотна лампа!
Каква хартия използваш, изглежда много добре.Аз си направих сама една лампа, но се наложи да си купя абажур от страх да не подпаля къщата със самоделен.Много искам висока и квадратна хартиена лампа.
пергаментова хартия - не виждам проблем за подпалване - колкото ще се запали друга лампа - толкова и тази

ако искаш голяма квадратна можем да поговорим и да ти направя една - пиши ми лично съобщение за мейл

може и да е нещо такова

Прикачен файл

wood-paper6.jpg
wood-paper6.jpg (15.15 KиБ) Видяна 10785 пъти
Maicheto - напреднал
Искам да попитам за ютията до раклата - аз имам също една стара ютия, ама не знам как да я изчистя и да я направя част от интериора.
И аз си падам по стари неща, раклата е изключителна - поздравявам те за вида, който си й предал.........
Ютията ?

Купуваш от железария РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ - четеш инструкциите и отстраняваш ръждата. Ако дръжката ти е дървена като моята - трябва да я изчистиш и после лакираш

Металните части аз нюансирах със златна боя - ти прецени за себе си

това е - не е сложно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "една 200 годишна ракла оживява" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: