Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bedamusa - специалист
Не знам дали някой е имал случай като моя - събуждам се през ноща хладно ми е и отивам да видя какво става горелката изписала "fan error" чистя грешката тръгва да пали пълни минава разгарянето и отново разгаряне и отново разгаряне после разгаряне 700 и кусур секунди, следващото което направи горелката изписа някаква щуротия "Мощност 8" с вентилатор 2 % и отново грешката за вентилатор малко след това. Изгасих горелката изключих я от тока изчаках включих я и цялата описана процедура на ново ще ме подлуди тази горелка 3 месеца си работеше без проблеми и изведнъж това, нито е спирал тока нито е премигвал нито е имал колебания дайте идея каквод а пробвам или да викам инсталатора?
Tzinata - специалист
Пробвай да ресетнеш платката,ако не се оправи викай инсталатора да я сменя.
tihomir123 - специалист
Кажете как става този ресет на платката!!!
Tzinata - специалист
Точно до батерията има две крачета,които се дават на късо.При изключено напрежение (изваден щепсел от контакта).На крачетата пише "рест" или нещо такова.
bedamusa - специалист
Tzinata написа:
Точно до батерията има две крачета,които се дават на късо.При изключено напрежение (изваден щепсел от контакта).На крачетата пише "рест" или нещо такова.
На новите платки ги няма тези крачета само дупки са, направих мост от UTP кабел задържах за 30 секунди не знам колко време му трябва единственото което нулира беше времето явно не съм успял да го окъся както трябва.
Tzinata - специалист
Окъсил си го,явно има друг проблем.Записвай се за сервиз.
bedamusa - специалист
Готово сменихме контролера и се оправи.
Tzinata - специалист
Добре сте вие,дистрибутора реагира веднага.При нас чакаш почти седмица.Да не дава господ да е по празници,оставаш за догодина.Добре че Грейкото дефектира мно-о-ого рядко.Ама колегите с еко спарите пищят яко.
filmatoplo - майстор
bedamusa написа:
Разкажи как мина процедурата ,какво сменихте само платката или и бутоните.
bedamusa - специалист
filmatoplo написа:
bedamusa написа:
Разкажи как мина процедурата ,какво сменихте само платката или и бутоните.
Ами искаха да направя 2 ресета 1-ви докато работи горелката, 2-рия на изключено след което наляхме на ново софтуера и инсталатора разцъка меню-то и се оказа на секцията която е за разгарянето не може да се оправят времената и програмата на която прехвърля е или 25-та или някаква 12-та. Последва смяна на клавиатурата отново проблема си остана и подменихме контролера като оставихме старата клавиатура при нея нямаше проблем и вече 12 часа си бичи.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: