tihomir123, ако запалката е 150W - 400W ще е достатъчен. А ако си с новите запалки от 300W ще трябва да е 600W

nskolev написа:Здравейте колеги, не намерих в темата някой да се е борил с управление и монитор на температура(стайна) през WIFI.Здравейте, благодаря за добрия продукт, много ме заинтересувахте, изпратих ви Лично Съобщение за подробности
Да се похваля , монтирах WIFI контролер с много опции , ръчно вкл. и изкл. на горелката , автоматично по зададена температура (стаен термостат) безброй таймери за вкл. и изкл. по час и дата и други .....
Ако някой има интерес мога да помогна с повече инфо
Ето и малко снимки
filmatoplo написа:Има ли вече изпитан юпиес към който безпроблемно може да се включи горелката ,тоест да си пали и работи през него .Споменаха се един два модела - кой е фаворита.С на Техногама 400 вата, старата запалка. Пали гумите.
markoscbr написа:Трифоне табличката за каква темпеатура на водата зададена от горелката е, сега добре работи с тези настройки само че от 2 дена гледам някой друг пелет овъглен, но си спомням като исипвах един човал беше много твърд пелета сл.люспа и на това се дължи поне така мисля , увеличих му цикала на подаване от 45на 50сек на 2ра мощност за да може да ги доизгаря. Почти не влиза на 1ва мощност задал съм 65*C и си държи 58*CМаркони, температурата е каквато ти харесва, но за табличката по добре създателят да се включи и обясни. Не, че Анди няма да го направи, ама не е моя работа.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: