Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
maxuel82 - специалист
Здравеите рових се из форума но никъде неможах да намеря информация за това как се работи и как се прави гипсова мазилка ?става въпрос че ми искат 18лв.на квадрат а един чувал е 11лв и покрива около 4 квадрата!аз сам си правих на една стая ама е доста трудно и е много плътна и трудно се хвърля по стената?3 мистрии счупих!Ако някой е правил-моля нека да сподели опит?Благодаря предварително :?:
Domashen_maistor - специалист
Що не пробваш с обикн. гипс объркан с перлит?
maxuel82 - специалист
Ама стената е на тухли няма никаква мазилка врху тухлите!
hkoko - специалист
На тази цена се прави с машина която сама си я бърка и разпръсква по стената.При тази мазилка не е необходимо да има хоросанова под нея.Трудното е да намериш майстори който наистина могат да я правят както трябва.
maxuel82 - специалист
ами аз едната стая сам си я мазах-пуснах си майките и бъркам и хвърлам на стената както се маже с хоросан ама е много тежко а ми казаха че е имало и по-лесен начин за ръчно мазане ама не ми обясниха как става?та за това питам? :?:
Domashen_maistor - специалист
E точно така е,пускаш майките и... По лесно нема. Иначе, че е на тухли не е страшно (за гипса е важно да е вътре откъм помещението), по-страшно е ако е без кабелите :lol: . И ги снимай за да не питаш някой ден като мене, има ли детектори за кабели.
maxuel82 - специалист
ТОВА ЗА СНИМАНЕТО Е МНОГО ХИТРО АМА ЕДНАТА СТАЯ СЪМ Я ИЗМАЗАЛ ЗА ДРУГИТЕ ЩЕ ЗНАМ :lol: ЗА МП-ТО ИМАХ ПРЕДВИД ДА ПИТАМ КАК ТОШНО СЕ НАНАСЯ ПО СТЕНАТА ЧЕ СКОРО МИ КАЗАХА ЧЕ3 СЕ БУРКАЛО ЧИСТО РЯДКО И С МНОГО ГОЛЯМА МАЛАМАШКА СЕ НАНАСЯ ПО СТЕНАТА И ПОСЛЕ СЕ ПЕРДАШИ С ЕДНИ ТЕСНИ ЛАМАРИНКИ С ДРЪЖКИ АМА НЕЗНАМ КАК СЕ КАЗВАТ

Тема "Гипсова мазилка МП75" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: