• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 165
Всичко за дърводелството
mavryt4o - майстор
В понеделник ще ходя до фалирал цех за дърводелски машини.Човека приател който ще ме води каза че каквото ми трябва ще го вземем малко над цената на скраб.Каза ми че има(не е много наясно) два банцига голям и малък ,фрези,щрайхмус... но докато не видя няма да говоря.Мисля ако са читави и на добра цена да ги взема всички .Ако някой му трябва нещо може да свършим работа с минимална горница.
themask - специалист
Снимай, пък да видим :)
nautilus33 - майстор
Да, и аз съм заинтересован :)
KingLin - майстор
И аз ако има някой малък щрайхмус ще се навъртам кат мръсно коте около кебапчийница :D
mavryt4o - майстор
KingLin написа:
И аз ако има някой малък щрайхмус ще се навъртам кат мръсно коте около кебапчийница :D
Ще има ако взема аз голям :-D
KingLin - майстор
Е как няма да вземеш голям ;)
В закона пише: за майстори големи щрайхмуси. За чираци (като мене) малки щрайхмуси :-D
EDI - майстор
Бе то зависи какво значи малък, някой може да разбира 400 ширина и 100 кила тегло за малък щрайх. :lol:
silent1 - напреднал
Леле ама има ли хора все още да се занимават със дърводелство :shock:
То пари трудно се изкарват в занаята ама...

Иначе снимай помещението да има малко трохи за останалите :-D :lol:
mavryt4o - майстор
Нямах много време да оглеждам и да снимам.Направих оферта за фреза родопи 101 с каретка но без гредите на каретката+ щрайхмус към 600-650мм ножове за 1300 каза че ще поумува искало му се да се тегли за 1.5лв на килограм ама ще видим.Има банциг 400мм колела в добро състояние компресор ама много голям 4-ри глав още една фреза ,голям банциг.Имаше и една много добре изглеждаща фреза с каретка хасковско производство с много голяма фрезова глава която прави късата страна на дограмата.Циркуляра не го биваше фабричен но груб без екстри.Ами това е ще видим какво ще кажат.Някой има ли представа колко тежат фреза родопи 101 и този щрайх

Прикачен файл

1378.jpg
1378.jpg (40.92 KиБ) Видяна 1373 пъти

Прикачен файл

pic_112842_n.jpg
pic_112842_n.jpg (70.94 KиБ) Видяна 1373 пъти
KingLin - майстор
Табелки с ТТ данни няма ли, като на мотора?
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 165

Тема "Тема за бързи въпроси и отговори в дърводелството" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: