Time2Burn написа:Фирмата ми е сменила над 200 километра щрангове и съм разпломбирал и подменил хиляди водомери. Кой каза че съм некомпетентен иче не ми е ясно? ПОВТАРЯМ че сам можеш да си махнеш пломбите, показанията на стария водомер не се признават до последното отчитане, и затова не ти трябва. Идват да пломбират новия на следващото отчитане, което ще рече че не трябва да оведомяваш никого, те сами ще дойдат. Дстефанов, с теб, мойто момче, не приказвам. АматьорИ аз така направих.Прав е колегата.Е,сигурно може и по- сложно да се смени един водомер, но не си заслужава труда.Пломбата сложиха при първото засичане на водомера.
Todor_Velikov , я ми кажи коя фирма ще признае показанията на разпломбиран и свален водомер... как изобщо ще докажеш че именно този водомер е бил за въпросната разводка. Щом съм казал нещо значи е обосновано и потвърдено, но все пак никой не е длъжен да ме слуша или да ми вярва. Но не приемам такива нападки и обиди от рода че съм некомпетентен, защото с това си вадя хляба от години, а на краставичар краставици не се продават...
И какви са тези далавери. Моля ти се от такива като теб сме на това дередже и ни е такава държавата, всеки краде от другия. Нали има общ водомер 30 кубиков, дето пише всичко на него. От къде мислиш крадеш , като тази вода я крадеш от комшийте си едва ли не. Аман от малоумни далавераджий дето крадат от щяло и нещяло за да са в ущърб на държавата. Бетер циганите станахме, май интеграцията им е дала резултат...
todor_velikov написа:е такива "майстори "като тебе като ми сменяваха щранговете ме обраха.пич..ка ви лелина,Никакъв номер не се завежда и не се води никъде. Не псувай така. Плаща се по клиентски номер а не по номер на водомер. Както и да е. Всеки да прави каквото знае. Аз казах кое е най лесно и това е.![]()
ти нещо май падаш от небето,как кой ще ми признае водомера нали тоя водомер има номер и именно той ми е заведен към моя апартамент и съответно фактурите дето получавам.