• 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 106
Нека намерим най-тънките цени.
Kirilpm. - специалист
И на двата перфоратора и на лекия и на този с долноразположен мотор удара работи на пневматичен принцип 2 бутала в общ цилиндър го създават.На тези с долен мотор задвижването е с класически коляно-мотовилков механизъм,а на леките перфоратори е с ексцентричен механизъм,но пак се задвижва буталце.
При дрелките удара се предава директно,тоест колкото ни удря в ръцете,толкова удря и в бетона,от ударната дрелка на спарки съм доволен,за 6 и 8мм дюбели в бетон върши работа,а е значително по-лека от перфоратор.
Chefo77 - майстор
Ударна дрелка срещу какъвто и да е ПЕРФОРАТОР (накъртвам за разлика в принципа на получаване на удара, както отбеляза Кирил) няма какъвто и да е шанс в бетон, какъвто и да е отвора. Доказано многократно. Хайде да си говорим истини, не пожелания... Кире, и други са ползвали дрелки, нямат място за сравнение.
sstefanov - майстор
Моя е този:
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01050%20B2

Никакви проблеми няма в бетона и с фи 10 даже. А с кабела си го вдигах на стълбата ако се наложи.
grizan1980 - специалист
10 мм в бетон , не е възможно, Върбнах го защото не можеше да пробие една дупка на село, на плочата. Една баня опитах да къртя. На мен ми се видя слаб...
fore - майстор
jekasus написа:
Chefo77 написа:
дали има някакъв съединител, че то това е най-важното за един перфоратор...
Дори аку перфоратор на Парксайд има.
Chefo77 написа:
За моето ползване, ще е слаб.
По принцип - силния удар е вреден за тухлите от типа поротерм, тези с 1.2 Дж нанасят по малко щети и отвора не става 10 пъти по-голям отколкото Д на бургията.

Аку перфоратора и тази дрелка от събота не мисля че имат съединител. Дрелката е слаба за да има, а и акумулаторният не е сила голяма. Той ще изключи по претоварване от батерията.
Имам го и ското дупчих няколко дупки в гаража в бетоновите плочи за да слагам разни картинки за цвят.
Учуден съм че дупчи бетона добре и вкарва свредлата до край. Свредлата са малко кашкавал. Кривят се леко.
А и 6 J Спарки се затрудни в колона трегера като монтирах диодните пури.

Ей я на 8мицата на стената рисувана от жената монтирана с акуто...
А бил 1 джаул само..... :? :prayer:

Прикачен файл

FB_IMG_1516117241275.jpg
FB_IMG_1516117241275.jpg (26.48 KиБ) Видяна 5232 пъти
Kirilpm. - специалист
Chefo77 написа:
Ударна дрелка срещу какъвто и да е ПЕРФОРАТОР (накъртвам за разлика в принципа на получаване на удара, както отбеляза Кирил) няма какъвто и да е шанс в бетон, какъвто и да е отвора. Доказано многократно. Хайде да си говорим истини, не пожелания... Кире, и други са ползвали дрелки, нямат място за сравнение.
Аз я ползвам понеже е удобна и лека,а моя перфоратор не е най-удачната машинка за дупчене в таванско положение.Пробвал съм същото упражнение и с макита,наистина няма място за сравнение.Просто да знае някой ако тепърва се захваща,че е възможно да пробие отвор,нито е лесно,нито е приятно,но е възможно :lol:
cholev - майстор
Та да продължиме с телеподаващото. По спицификация ролка до 450гр. Продават се обаче ролки по кило. Може ли от такава ролка да се вземе телта и да се пренавие на оригиналната?
Например тази
zmiori - специалист
Според мен не е невъзможно. Проблема при пренавиването е дане се правят пречупвания и презамятане на телта.
hricava - специалист
Virtex написа:
Другата седмица ще има акумулаторният мултишлайф за 49.99
Някой да го има този мултишлайф, дори да е старата версия с 10.8V да каже мнение?
tntcom - специалист
Имам стар. - тежък, неудобен, слаб, загрява бързо и почва да се зори, ниски обороти, рядко се ползва. + евтин, здрав, качествена сглобка, батерията трудно се изтощава.
Извода е Ако имаш контакт 220в. по-добре залитни по другия с кабела. За него само +.
Новият 12в. има много гумирани елементи, но формата на корпуса му е същата като на стария. съмнява ме и баланса на теглото да е променен, след като батерията е на опашката, а тя може бие по-тежика от уреда
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 106

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: