Наздраве,за приятелите
.В края на сезона ще пиша колко ми е струвало отоплението за сезона на 23.10 го включих за постоянно.Весели празници.

vlado0549 написа:Носенето на дърва не го считам за хамалогия а за фитнес+10! Климатиците ги ползвахме за отопление,допреди да почна частна работа,защото ходех по много командировки.Щом се спрях вкъщи първата работа преди вече 12 години беше да направя системата и да сложа камината с водна риза.Като сме по гости и т.н. оставяме климатиците да поддържат....ами приберем ли се всички започват да дават зор първо да запалим камината...Идея нямам как сме карали само на климатици.Уж градусите пак ги има,но съвсем осезаемо за всички нещо в уюта липсва,когато не гори огъня....В самостоятелна къща сме,всичко при мен е "направи си сам".Нещата ги правя така както ни е кеф и в моето семейство не можем да си представим да се лишим от това удоволствие-огъня на дърва![]()
А удоволствието да си протегна и стопля краката пред камината(ходя бос и по къс ръкав)не мога да го заменя с нищо.Друга е топлината!Може да е на психическа основа но така го възприемам.Дори мисля че ни е заложено генетично.Все пак прадедите ни са се навъртали около огъня,а не край климатика или радиатора.
Прикачен файл
шоп написа:Не ти знам поколението или къде живееш (щото и околната среда оказва влияние на отношенията между хората), но приятелството е нещо съвсем различно за хората от моето поколение - (по- възрастното), но вече ние си отиваме. Някой смятат това за слабост, аз не. За да не спамя по темата спирам.infomar написа:На тези "демократични" времена, истинското приятелство е много ценно и рядко срещано.
/quote]
Според моят кръгозор приятелството е малко като бартера. Даваш нещо, като в замана в бъдеща очакваш някаква ответна реакция/полза. Може и грозно да звучи, но е така.
Демек аз съм силен в областта Х и мога с малко сили и средства да постигна успехи. Помагам на познатият си приятел, който е силен в областа Y.
След време ако аз имам нужда от помощ, съвет и т.н. в областта Y познатият ми приятел ми помага.
Перфектно нали?
П.П. За почти половин век живот мога да твърдя, че имам само един истински приятел, проверен и изпитан в продължение на почти 40 години:-)
vladtod написа:Преди на дърва от скоро на путинска пръдня.Хахааа, дървата няма да ги остая, ма и при мене на запах отиват нещата.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: