Благодаря ви,ще пробвам с винтове ако не ми хареса ще продължа с пирони.

PIP написа:При мен на приземния етаж скарата я правих от 10/5см, на таванския е 5/5см. На таванския етаж ползвах винтове за директен монтаж, директно в плочата през около 60см, скарата винаги я правя през 40см греда от греда, душамето е 95/32мм. По-широко е по-добре, но ако го правиш от сух материал ще е с повече фира.Това за фирата не го разбрах ....
mavryt4o написа:Ако душамето се изработва от сухи талпи най-ефективно е да се листат по дебелината от 10см талпи. За по-широко трудно ще намериш такива с подходяща ширина и фирата е доста повече. За широко душаме най-добре е да се подготви материала от трупи на подходящи заготовки.PIP написа:При мен на приземния етаж скарата я правих от 10/5см, на таванския е 5/5см. На таванския етаж ползвах винтове за директен монтаж, директно в плочата през около 60см, скарата винаги я правя през 40см греда от греда, душамето е 95/32мм. По-широко е по-добре, но ако го правиш от сух материал ще е с повече фира.Това за фирата не го разбрах ....
PIP написа:Ти вземаш гледната точка на производител .Ние сме по-скоро потребители за което си и плащаме де.Разбираш ли от бичене че съм нагласил 4 орехови ствола.mavryt4o написа:Ако душамето се изработва от сухи талпи най-ефективно е да се листат по дебелината от 10см талпи. За по-широко трудно ще намериш такива с подходяща ширина и фирата е доста повече. За широко душаме най-добре е да се подготви материала от трупи на подходящи заготовки.PIP написа:При мен на приземния етаж скарата я правих от 10/5см, на таванския е 5/5см. На таванския етаж ползвах винтове за директен монтаж, директно в плочата през около 60см, скарата винаги я правя през 40см греда от греда, душамето е 95/32мм. По-широко е по-добре, но ако го правиш от сух материал ще е с повече фира.Това за фирата не го разбрах ....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: